100 de copii din comuna Bucșani au primit cadouri de 1Iunie din partea organizației locale a PSD

| 2 iunie 2020

 

1 Iunie este ziua copiilor de pretundeni, indiferent de culoare, rasă, religie, bogăție sau sărăcie. Este ziua în care se serbează copilăria, cea mai frumoasă etapă din viața unui om.

Toți copiii trebuie să simtă acestă bucurie pare să fi fost gândul pesediștilor din comuna Bucșani care, împreună cu președintele organizației locale PSD, Viorel Trebe, au făcut o zi minunată pentru 100 de copii din comună ai căror părinți au posibilități financiare mai precare.

Ei au primit dulciuri și jucării cadouri care le-au înseninat ziua.

”Ne-am gândit, ca în fiecare an de ziua lor, că toți copiii trebuie să se bucure de această zi frumoasă, să se simtă iubiți și ocrotiți. Nu le-am oferit foarte mult, din păcate, dar am vrut să le facem o bucurie de această zi.

Sigur, mi-ar fi plăcut să le spun lor și părinților că alocația le-a fost dublată, așa cum sprevede legea pe care Guvernul nu vrea să o respecte, sunt sigur că s-ar fi bucurat mai mult, dar asta este situația. Sunt sigur că primul lucru pe care PSD îl va face după ce va câștiga alegerile din toamnă, sau când vor fi ele, va fi să asigure finanțare pentru dublarea alocațiilor fiindcă o bomboană de 1Iunie nu rezolvă probleme, copiii au nevoie de hrană, îmbrăcăminte și educație în fiecare zi”, a spus Viorel Trebe, președintele Organizației PSD Bucșani.

Categoria: Politica

Comentariile sunt inchise.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress