Politica

Anularea Ordonanței 114 produce efecte: de la 1iulie 2020, ”explodează„ prețul la gaze!

Engie, unul dintre cei doi mari furnizori de gaze pentru populație, a început să trimită clienților oferte de furnizare de gaze în regim concurențial, în condițiile în care furnizarea în regim reglementat, la prețuri stabilite de stat, va înceta de la 1 iulie. Prețurile, doar pentru „marfa-gaz”, sunt cu peste 20% mai mari decât cele reglementate acum, scrie Economica.net.
Engie avertizează clienții casnici că, de la 1 iulie, furnizarea în regim reglementat va înceta și le oferă posibilitatea de a încheia, în condiții de piață liberă, un nou contract de furnizare, pe un an, în care prețul oferit acum va rămâne fix în această perioadă. Clienții casnici trebuie să știe că, de la 1 iulie, pot alege orice furnizor de gaze, pentru că, potrivit legii, piața va fi liberalizată.

Cât va costa gazul consumat începând cu 1 iulie 2020, citește aici :  https://www.economica.net/engie-vine-cu-oferta-concuren-iala-de-gaz-pentru-popula-ie-care-nu-va-mai-plati-pre-urile-fixate-de-stat-din-vara-pre-ul-este-cu-20prc-mai-mare_179664.html?fbclid=IwAR3U0i9Y-Jq_dFP2E1JTNvik3eK6Z1bhFtrAcduow6Z4MOFxHkfa0vByhUA

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica