Politica

Candidatul PNL la Primăria Ghimpați, prins cu „mita-n sac”!

Despre candidatura lui Ștefan Bădilă la Primăria comunei Ghimpați,  s-a mai vorbit. Da, el este cel care, pentru a strânge numărul necesar de semnături, în vederea depunerii dosarului de candidatură, a trecut pe listă persoane decedate (și nu de o zi, două, ci de doi-trei ani!!), plus că una dintre paginile cu semnături s-a văzut de la o poștă că era falsificată!

Isprăvile sale nu s-au oprit aici! Mai nou, același Ștefan Bădilă se ocupă, conform proverbului vechi „iarna să îți faci căruță, iar vara sanie”, cu alte „minuni”:  îi aprovizionează pe oamenii din localitate cu lemne de foc! Și nu cu orice mijloc de transport, ci cu mașina proprietate personală!

Un cetățean al comunei Ghimpați ne-a anunțat că, pe data de 24 mai, a depus la Inspectoratul de Poliție al Județului Giurgiu, o sesizare prin care anunța faptul că, în perioada 20 – 23 mai, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Ghimpați, Ștefan Bădilă, a livrat la domiciliul unor cetățeni din comună lemne de foc, „având drept scop oferirea de mită electorală în vederea susținerii dlui Bădilă Ștefan și a PNL la alegerile din data de 05.06.2016, pentru aceste lemne de foc neexistând documente de transport și nu au fost eliberate bonuri fiscale”, ne-a mai precizat sursa noastră din Ghimpați.

Cei doi către care s-au îndreptat „atențiile” lui Ștefan Bădilă, Tică D. și Deciu D., pensionari, nu au o situație financiară foarte bună. În aceste condiții, la ora 23, pe 20 mai, candidatul liberal s-a prezentat la ușa omului și i-a „livrat” aproximativ doi metri cubi de lemn de foc. Cel de-al doilea, Deciu D. a fost vizitat de același Bădilă, trei zile mai târziu, în jurul orelor 21,25, cu aceeași cantitate de lemne.

Toate acesta sunt probate de sursa noastră din Ghimpați cu martori și cu dovezi de netăgăduit, iar împotriva lui Ștefan Bădilă s-a făcut o sesizare atât către IPJ Giurgiu, cât și către Direcția Silvică Giurgiu.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe sesizările de care aminteam, că pe data de 24 mai, în jurul orelor 17, fiul candidatului liberal a comis-o, în numele tatălui, din nou! A fost surprins conducând autoutilitarea tatălui său, în care se aflau lemne de foc destinate unui alt cetățean din comună, Soare M. De menționat este faptul că fiul candidatului la Primărie este angajat al Direcției Silvice Giurgiu, iar la momentul în care a fost surprins cu „mita-n sac” era în concediu de odihnă!

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica