Ciocu’ mic, ipocriților….și luați-vă #m*ia înapoi!

| 18 februarie 2020

Nu mai pot cu atâta ipocrizie, nesimțire și dubla măsură pe care o afișează pudicii sensibili de urechi dar spurcați la gură cu alții.

S-au trezit câțiva să se arate scandalizați că, într-o discuție privată cu un coleg, senatorul Bădălău a vorbit vulgar! Wow, vă dați seama ce știre?Să tragi cu urechea la o discuție care nu te include, oricum, s-o înregistrezi și apoi s-o dai ca știre.

În primul rând, ca să fie clar, era o discuție privată, purtată pentru urechile interlocutorului și nu pentru telefonul vreunui reporter dus la Parlament doar ca să facă pe paparazzi.

Cine sunt ”scandalizații” care au preluat informația? Ce să vezi, tocmai ăia care timp de mai bine de un an, au transmis zi de zi, celebrul ”slogan” politic, acreditat ca opinie politică de însuși președintele țării, celebrul ”MUIE PSD”! Pe pancarte, bannere, tricouri, numere de înmatriculare, afișe puse în mâinile copiilor, peste tot trona celebrul slogan. Doar pe tortul aniversar cred că nu și l-a pus vreunul din scandalizații de astăzi.

Băi, ipocriților, zi de zi ați dat, public, cu gura plină, M*IE la peste un milion de oameni, membri ai PSD, tineri și mai puțin tineri, fără să vă pese cât de vulgari sunteți, fără să considerați că jigniți, sau că expresia asta vă compromite. Era bine, era frumos, era de la voi.

Voi puteți, alții n-au voie. Nici să gândească, nici să șoptească, măcar…nimic!

Deontologii de la ”Aktual24” titrează, vai,”Bădălău, înjurătură vulgară….”!

Zău? Ați auzit voi, intelectualilor, de înjurătură…academică? Ah, da, ”Mu*e PSD”, știu!

Bineînțeles că articolul a fost imediat preluat de ”pudicii” locali care s-au atătat și ei scandalizați.

Ce titrau pe vremea celebrului slogan pudicii de azi, cu urechi sensibile, Aktual24 și Baricadatv  iată:

Așadar, când vor ei, înjurătura e de bine, când nu, e câh!

Deci, ce-a făcut Bădălău? A jignit pe cineva? A zis vreunei ziariste ”păsărică” sau ”țigancă împuțită”? A făcut vreo colegă ”curvă” așa cum a catalogat-o Orban pe Turcanca? A folosit, pe …uz intern, ca să zic așa, o expresie vulgară, e adevărat, dar n-a pus-o ca număr la mașină, n-a spus-o la microfon, și n-a defilat cu ea scrisă pe o pancartă.

Ați sărit de cur că a jignit femeile din diaspora când a zis că sunt duse la produs! Doar cretin să fii, sau răuvoitor să crezi că cineva ar putea spune că România are 5 milioane de prostituate în Europa. Dar că trei sferturi dintre persoanele traficate în UE  vin din România vă interesează?

61% din aceste persoane traficate sunt abuzate pentru servicii sexuale. 55 la sută dintre români, potrivit Eurobarometru, spun că violul „este ok în anumite situații”. Sunt datele prezentate de fostul ministru al Sănătății din Guvernul tehnocrat, Vlad Voiculescu, ca să n-avem vorbe, e haștag de-ai voștri!

Asta nu vă interesează, fiindcă ar trebui săriți la beregata sudorului Vela de la Interne pe care nici în dos nu-l doare să descopere traficanții de minore de la Caracal! Nu, voi vă luați de Bădălău că a folosit, vai, ”injurătură obscenă” într-o discuție privată cu un coleg, discuție la care voi ați tras cu urechea la fel ca madama de la Educație (ce ironie!)la ușa clasei cu elevi.

Și, știți ce? Până la urmă e de preferat fătălăilor din ziua de astăzi, care se pensează, epilează și nu dau cu pumnul în masă ca să nu le sară oja de pe unghii, unul care fumează, înjură și are curaj să spună ce gândește!

M.B

Categoria: Politica

Comentariile sunt inchise.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress