Politica

Cum e prins Mustățea cu minciunica…

În 22 iunie, în cadrul ședinței ordinare de consiliu județean, președintele Vasile Mustățea propunea, suplimentar, un proiect pe ordinea de zi referitor la asumarea oficială a unor termene pentru ADI „Sănătate Asigurată Printr-o Apă Curată”. Singur și-a bătut, atunci, cuie-n talpă Mustățea, afirmând că data la care trebuia să transmită angajamentul, prin asumare oficială, era…fix 29 mai! Adică vreo lună în urmă față de data la care se propunea, pe ordinea de zi, acest proiect.

Subiectul cu pricina a fost abordat și de către purtătorul de cuvânt al social-democraților giurgiuveni, Răzvan Cuc, într-o recentă întâlnire cu presa locală:

„La şedinţa din 22 iunie, la care eu nu am putut participa, am înţeles că a suplimentat ordinea de zi cu un proiect pe acest subiect, dar a spus şi că ar fi sabotat. Tot dumnealui? Am intrat în posesia unei adrese de la Ministerul Fondurilor Europene, venită în 18 mai, prin care i se cerea ca instituţia pe care o conduce să-şi ia angajamentul, prin asumare oficială, a unor termene, la fel şi operatorul Apa Service. Termenul limită de aprobare a unui proiect, prin Consiliu, era 29 mai. Pe 27 mai primea o adresă de la Dumitru Beianu şi Florian Velicu(reprezentanţi ai ADI) prin care I se cerea să-şi dea acordul respectiv. Nu a făcut acest lucru, nu a propus proiectul aferent, deşi au trecut două şedinţe de la solicitarea respectivă”, a spus Răzvan Cuc, menţionând că, în opinia sa, aceasta este o dovadă de “neseriozitate”.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica