Politica

Dan Motreanu ”a ouat” și el o…mărgică: ”Guvernul a distribuit către Spitalul Județean…100 de măști de protecție”

100 de măști de protecție!

Atât a considerat Guvernul că merită medicii de la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, când a direcționat materialele sanitare și de protecție către această unitate medicală.

Anunțul a fost făcut de  liderului oficial al filialei, Dan Motreanu, ( zic oficial fiindcă acolo, la ei, sunt mai mulți șefi de pe la mai multe partide), pe pagina sa de facebook.

Cineva de prin PNL, ofticat probabil că Mina a luat iar caimacul cu cele câteva zeci de miliarde de lei vechi alocate pentru spital, ce i-o fi zis: șefu, hai să spunem și noi ceva de guvern, că face, că dă, că nu știu… că ne facem de cacao la lume! Spunem, mă, da ce? A dat Guvernu bani? Nu, dar a dat niște materiale… Gata, zi de alea!

Și așa a apărut fabuloasa postare cu cele 100 de măști de protecție alocate spitalului din cele 900 trimise la Giurgiu.

Untitledmotrr

Băi, ești nebun? 100 de măști? de la ditamai Guvernul? Gata, mă, i-ați scos din necaz! Nici n-au ăștia ce să facă cu atâtea…eu zic să mai luați din ele, dă-le, dreacu, că și așa sunt prea multe! Se termină epidemia până le consumă ei pe toate!

*

Vă mai aduceți aminte de  povestea lui Creangă, ”Punguța cu doi bani? Aia în care, după multe peripeții, cocoșul vine în ograda moșului și revarsă multe, multe bogății, iar găina babei, după ce se screme, cotcodăcește, se sclifosește, scoate o mărgică? Ei, bine, un fel de găina babei a fost Dan Motreanu încercând să dreagă busuiocul cu postarea asta.

P.S. din banii alocați de Consiliul Județean se vor achiziționa 3000 de combinezoane, 50.000 de măști, 50.000 de perechi de mănuși, plus aparatură necesară testărilor pentru coronavirus.

1-0 pentru…cocoșul Moșului!😉

M.B

 

 

 

 

 

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica