Directorul DRDP, Marian Mina, „atacă” noul pod …electoral de peste Dunăre

| 29 octombrie 2015

Prezent în conferinţa de presă de astăzi, Marian Mina, directorul DRDP Bucureşti, a ţinut să facă anumite precizări legare de modul în care o parte a presei sau unii politicieni au interpretat intervenţia sa pe un post local de televiziune, legată de construcţia, la Giurgiu, unui nou pod peste Dunăre: S-au făcut afirmaţii de genul că aş fi luat în râs discuţiile despre constructia unui pod nou. Vreau să spun că niciodată nu mi-aş permite să glumesc pe seama unei probleme aşa de serioase cum este dezvoltarea regională, şi mai ales a judeţului şi municipiului Giurgiu.
Când am facut afirmaţia că giurgiuvenii trebuie “să stea liniştiţi” că un pod nou nu va fi construit curând la Giurgiu, am spus-o în sensul de a nu se inghesui să voteze un anume candidat pentru o promisiune şi nişte acţiuni care sunt doar electorale.
Nu am comentat oportunitatea construirii unui nou pod ci am solicitat o abordare realistă a acestui subiect. Să nu uităm, construcţia ultimului pod peste Dunăre a durat 13 ani şi a costat peste 230 de milioane de euro, bani alocaţi, în proporţie de aproape 80% de bulgari, şi nu prea şi-a dovedit eficienţa.

La problemele de infrastructură pe care le avem de rezolvat, construcţia unui pod nou cel puţin în viitorul apropiat, lângă actualul pod, în care deja s-au investit aproape 17 milioane de euro, este puţin probabilă.
Aud că domnul Mustăţea este, mai nou, preocupat de un pod nou. Dacă are aşa avânt pentru muncă să se ocupe de podurile şi podeţele din judeţ, de drumurile judeţene şi, după ce le termină, de reparat, bineânţeles, mai vorbim.
Desigur că nu vom fi niciodată împotriva unui astfel de demers dar trebuie discutat cu pragmatism, fără patos electoral şi fără să le creăm oamenilor aşteptări nerealiste”, a declarat Marian Mina.

Categoria: Politica

Comentariile sunt inchise.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress