Politica

Femeile social-democrate au împărţit, astăzi, peste 100 de pachete cu alimente

Pe 25 martie, Biserica prăznuieşte Buna Vestire, numită popular şi Blagoveştenia, în amintirea zilei în care Sfântul Arhanghel Gavriil a vestit Sfintei Fecioare că va naşte pe fiul lui Dumnezeu.
Este una dintre marile sărbători creştine şi pe care femeile social democrate au ales s-o cinstească aşa cum se cuvine. Aşa că, dis de dimineaţă, membrele Organizaţiei Municipale , „coordonate” de Petronela Săndulescu, preşedintele organizaţiei, şi-au suflecat mânecile şi au purces la a pregăti mâncare specifică acestei sărbători, dar şi alte bunătăţi de post pe care le-au împărţit credincioşilor prezenţi la slujba oficiată la Biserica „Sf. Haralambie”.
„Bunavestire este cea mai importantă sărbătoare din această perioadă a Postului Paştelui, de altfel, cel mai greu dintre toate. Noi, femeile social-democrate din municipiu, ne-am gândit să facem un gest frumos, însă firesc, şi să venim, azi, în sprijinul celor care nu au posibilităţi financiare, dar nu numai. Sperăm că celor care au primit pachetele le-au plăcut bunătăţile de post făcute pentru ei”, a spus preşedintele organizaţiei municipale a OFSD Giurgiu, Petronela Săndulescu.
Ca urmare a acestei acţiuni, peste o sută de persoane defavorizate s-au putut bucura de această sărbătoare.

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica