Politica

Florian Velicu – exclus din nou din rândul consilierilor locali

După ce, în urmă cu aproximativ nouă luni de zile, Florian Velicu mai experimentase excluderea din rândul consilierilor locali odată cu pierderea calității de membru al partidului pe listele căruia a fost ales (în speță, PPDD), și după pronunțarea instanței a reușit să își recapete locul pe scaunul de ales local, iată că, din nou, istoria se repetă.

Conform Ordinului Prefectului nr. 210 / 24.07.2015, citit de către secretarul Primăriei, Petre Roșu, în plenul ședinței ordinare de astăzi, și conform Hotărârii Biroului Național Coordonator al PPDD nr. 31/21.07.2015, care specificau faptul că, din pricina numeroaselor abateri săvârșite de către FLorian Velicu de la statutul partidului, acesta a fost exclus din rândurile membrilor partidului. Prin urmare, Velicu și-a pierdut calitatea de consilier local, înainte de termen.

La aflarea veștii, Florian Velicu a declarat, în plenul ședinței:

„Am depus astăzi un memoriu către Prefectură prin care am adus la cunoștința doamnei Prefect faptul că s-a încălcat dreptul meu de a mă apăra. Mai mult, cel care a întocmit aceste documente, nu face decât să demonstreze că este în afara legii, nu cunoaște nici legea partidelor politice, nici statutul partidului. A făcut totul la comandă și cu toții știm a cui comandă a fost.Din păcate, în continuare, acest consiliu demonstrează că este părtaș la ilegalități, iar toate acestea sunt penale, domnilor!”, a mai spus Velicu, înainte de a părăsi, val-vârtej, sala de ședință.

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica