Fost consilier local din Adunații Copăceni ”curentat” ilegal la rețeaua electrică!

| 16 noiembrie 2019

 

Gica Fănel, a fost consilier local din partea PSD în Consiliul Local al comunei Adunații Copăceni.

Ales să facă parte din echipă de primarul Dan Rusu și girat de votul cetățenilor, omul a început să se creadă un fel de mic zeu prin comună și să considere că mandatul primit este un bun prilej de a obține diverse avantaje. Atitudinea lui nu a fost însă pe placul colegilor și nici a primarului, care l-au exclus din partid pe motive de comportament neloial față de cetățeni, șantaj și alte pretenții…neortodoxe.

Rămas fără susținere și navând oricum scrupule,  omul a virat repede cîrma și s-a agățat în siajul PNL-ului de unde a început să-și atace foștii colegi și mai abitir, pe primarul Rusu, cel căruia îi datora punerea pe lista de consilieri și fără de a cărui încredere ar fi rămas, probabil, un ”fănel” anonim toată viața lui.

Numai că, unde nu e, nici Dumnezeu nu cere și Gică al nostru se făcu unul ”contra” primarului.

Dar, ce să vezi, individul, în timp ce făcea pe justițiarul, a fost reclamat săteni că s-ar fi legat ilegal la rețeaua de curent electric, mai pe românește adică, ar fi furat curent direct de la stâlp pentru a-și alimenta o construcție aflată pe proprietatea sa.

ebfd1d57-f7f9-42ad-b8c9-49f7cc90873c

Se pare că există și un dosar de cercetare pe numele său la sesizarea Enel.

Păi, ce făcuși, măi, frate? Tu care vezi la alții fraude acolo unde nu sunt, tocmai tu să încalci legea? Ce spun cetățenii onești care își plătesc facturile la zi? Aveți grijă, domnule primar, pe cine puneți data viitoare pe liste și în cine aveți încredere, probabil că asta spun cetățenii când află de astfel de fapte!

M.B

Categoria: Politica

Comentariile sunt inchise.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress