Politica

GALERIE FOTO: Week-end cu multe întâlniri electorale pentru social-democrați

Patru comune au fost vizitate de echipa social-democraților giurgiuveni în cele două zile de week-end, pentru întâlniri cu alegătorii.

Prima localitate în care au poposit Cristian Marciu și membri ai echipei a fost Schitu, unde, alături de primarul comunei, Ionel Pașol, au discutat cu cetățenii despre ceea ce s-a făcut, până acum, în localitatea  lor, dar mai ales despre ceea ce vrea să facă echipa social-democrată în continuare.

„Pentru asta, avem nevoie de dumneavoastră, în primul rând să ieșiți la vot pe 11 decembrie, și să ne acordați încrederea dumneavoastră de a ajunge în Parlament”, a spus Cristian Marciu, candidatul social-democrat pentru Senatul României.

La puțin timp după această întâlnire, la Letca Nouă, în prezența primarului Marin Negru, echipei s-au mai alăturat candidații la Camera Deputaților, Răzvan Cuc și Alexandru Andrei, dar și președintele Consiliului Județean, Marian Mina, și consilieri județeni.

Mesajul transmis alegătorilor din Letca a fost același: de a venit la vot, de a acorda încrederea echipei social-democrate, mai cu seamă că aceasta este singura care se prezintă în fața oamenilor cu un program de guvernare bine întocmit, cu puncte clare și bine definite pentru fiecare categorie importantă: economie, IMM-uri, sănătate, tineret, pensionari etc.

Ultima întâlnire a zilei de sâmbătă a fost în comuna Bucșani, unde, alături de primarul Radu Pătrășescu, oamenii adunați în sala de ședințe (asta pentru că vremea nu a permis întâlniri în aer liber cu locuitorii comunei) au avut, la rândul lor, ocazia să afle de la cei doi candidați prezenți (Răzvan Cuc – Camera Deputaților și Cristian Marciu – Senat) detalii legate de programul de guvernare al social-democraților, ce s-a făcut până acum în județ cu ajutorul OG 28 (la implementarea căreia social-democrații giurgiuveni au avut un rol important pe teritoriul județului), dar, mai ales, ce urmează să se facă.

A doua zi a fost zi plină, echipa PSD Giurgiu fiind prezentă la Florești Stoenești. Împreună cu primarul Marius Nițescu, pe străzile din cele trei sate componente ale comunei (Florești, Palanca și Stoenești) s-au aflat candidații pentru Senatul României (Niculae Bădălău, lider al organizației județene PSD) și pentru Camera Deputaților, Elena Dinu.

Ca și până acum, le-au fost alături președintele Consiliului Județean, Marian Mina, precum și președinta OFSD Giurgiu, Crina Stoianovici.

O.C.

Foto: Oana Călin (giurgiu-acum.ro) și Cătălina Sfetcu (www.giurgiu-net.ro)

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica