Politica

„Giurgiu va fi din nou cea mai bună organizație PSD din țară!”

Aceasta este asigurarea pe care a dat-o senatorul Niculae Bădălău, președintele PSD Giurgiu, în cadrul ultimei conferințe de presă a organizației județene pe care o conduce.

Joi, 24 noiembrie, la întâlnirea cu presa locală, liderul social-democrat a precizat că, o dată în plus, Partidul Social Democrat are o echipă civilizată, pragmatică, ce duce o campanie pe măsură.

„Suntem dincolo de jumătatea campaniei electorale, și semnalele de la giurgiuveni sunt unele pozitive, semn că oamenii apreciază lucrurile bune făcute de Guvernul Ponta și, în continuare, au încredere în noi și în planul nostru de guvernare!”, a declarat Niculae Bădălău.

Referindu-se la momentele de lipsă a fair-play-ului din partea anumitor adversari politici, liderul social-democrat le-a atras atenția liberalilor, în special, că trebuie să înțeleagă că legea trebuie să fie respectată, și că ar trebui să se oprească din a mai folosi mijloace care nu sunt prevăzute în lege, făcând referire, în mod expres, la episodul cu difuzarea de muzică populară de pe o mașină-caravană.

„Această campanie este finanțată de la bugetul de stat, deci din banii cetățenilor, și trebuie să fie una corectă, cinstită pentru toți competitorii politici. Dacă nu scrie în lege că poți să sperii găinile giurgiuvenilor cu goarna, atunci nu o faci”, a mai declarat senatorul social-democrat.

Cât despre ceea ce își dorește, în calitate de lider al formațiunii politice cea mai puternică din județ, Niculae Bădălău a precizat că se așteaptă ca, la alegerile din 11 decembrie, scorul să fie de peste 60%, ceea ce ar putea situa din nou județul nostru printre fruntașele la nivel național.

„Vă garantez că PSD Giurgiu va obţine peste 60% la alegerile parlamentare! Vom urca în următoarea perioadă, dar totul depinde de fiecare dintre noi. Am muncit, în ultimii ani, pentru această echipă şi, aşa cum la locale am reuşit să avem o majoritate stabilă în Consiliul Judeţean, cu siguranţă aşa va fi şi la parlamentare. Venim în faţa oamenilor cu giurgiuveni, sunt candidaţi care locuiesc în Giurgiu, cunosc problemele judeţului şi îşi doresc rezolvarea acestora! Sunt convins că şi PSD Giurgiu municipal va fi prima organizaţie din ţară!”, mai spus liderul PSD Giurgiu. 

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica