Administratie

Încă o pagină la catalogul electronic

Demarat inițial ca o simplă idee, catalogul electronic începe să prindă contur din ce în ce mai mult. Astfel, primii pași – elaborarea caietului de sarcini – au fost făcuți de către Primăria Giurgiu.

Caietul de sarcini cuprinde, printre altele, și cerințele specifice sistemului electronic de management școlar. Astfel, programul conține module destinate secretariatului, cadrelor didactice, directorului unității de învățământ, diriginților, elevilor și părinților.

De asemenea, mai sunt, suplimentar, două module, destinate Primăriei municipiului și Inspectoratului Școlar Județean.

„În cazul în care vom constata că funcționează bine aplicația, în special în modulele profesor și elev, vom încerca achiziționarea a încă unui modul cu acces la peste șapte mii de cărți utile elevilor”, a precizat primarul Nicolae Barbu.

Criteriul principal de acordare a implementării proiectului va fi prețul cel mai mic oferit pentru mentenanță, a mai precizat primarul municipiului.

„Acest proiect are, ca principal obiectiv, implicarea mai mare a părintelui în viața copilului; vom da drumul în curând pe site-ul Primăriei, în cinci zile după publicare așteptăm depunerea de oferte, după care, în 15 zile de la finalizarea licitației, proiectul să fie implementat. Dacă nu vom avea sincope, cred că undeva, spre finele lunii februarie, sistemul ar trebui să fie funcțional”, a mai precizat primarul municipiului.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.