Politica

La PNL-n poartă, e o ”pisică moartă” sau, avem un deputat, ce facem cu el?

 

Mai mult decât o pierdere pentru PSD, deputatul plimbăreț, Alexandru Andrei, se dovedește a fi o problemă pentru PNL, partidul spre care a plecat.

Deși a declarat că deocamdată doar s-a alăturat grupului PNL, Andrei va trebui să se înscrie până la urmă în partid, forțat chiar de liderii săi pentru a putea fi controlat cumva.

Cum se împacă asta cu afuriseniile și blestemele aruncate de Orban și orbeții lui asupra parlamentarilor ”ciumei roșii” care au votat toate legile Justiției și modificările la Coduri? Dar cu amenințarea anatemei asupra oricui face înțelegei cu ”diavolul roșu”?

Ei, și voi acum! Astea sunt pentru fraierii care pun botul la propagandă, restul e interes. Iar Andrei Alexandru e fesul pus pe interes.

După ce s-au trezit din aburii victoriei de la europarlamentare, liberalii și-au dat seama că în România nu s-a schimbat nimic: PSD e tot la putere iar ei tot în opoziție.

Și au început să adune bob cu bob doar vor scoate ceva mai multă gramadă care să voteze moțiunea de cenzură pe care tot amenință că o vor depune.

Și când n-ai, ce faci? Zici, dă-o dracului de deontologie și gargară, luăm ce putem și de unde se poate.

Adevărul este că, la București deputatul e de folos, dar, la Giurgiu? Ce faci cu el? O să fie ciuca bătăii de câte ori cineva va strâmba iar din nas de PSD! Dar, până la urmă, cine v-a pus să-l ”adoptați”? N-ați știut de unde vine?

Tocmai de aceea mă uitam, zilele acestea, la unii din divizia facebook a PNL Giurgiu cum dădeau ochii peste cap că vai, ce ne facem, că ne compromite venirea lui Alexandru Andrei!

Pe bune? Ori sunteți proști, ori faceți pe proștii ori habar n-aveți ce se întâmplă la voi în filială, dacă nu știți că încă de astă primăvară deputatul demisionar avea întâlniri cu Motreanu la ceas de zi, pe față, într-o locație din Mihăilești, ca să nu mai zic că înainte de europarlamentare participa la ședințele de la sediu unde aducea vești de la primarii pe care îi vizita (probabil la cei care aveau dosarele la coana Adeluța).

De unde vine totuși supărarea asta? Pai, cum dracu să mai zici ceva pe facebook sau în conferințe. despre PSD, despre corupție, despre analfabeți funcțional, despre trădători de țară în Parlamentul României, de cum a votat unul și altul dintre parlamentari când tu, PNL Giurgiu, tocmai ce luași la sân (încă) unul dintre ei? Și… pe cine!

Nasol moment! Să vezi ce-o să mai scrie ”scriitoarele” despre asta, cum o să le-o dea peste bot de câte ori o să se mai înfoaie cu doctriiina, integritaaaatea, liberaliiismul și alte ifose de astea când ei, de fapt, sunt o gașcă de strâsură în care liberalii autentici, în sensul de vechi, îi numeri pe degetele de la o mână.

andrei sediu - Copyvvvvvv

Poate ar trebui dat nițel cu …grebla peste nas unora și spus că, dacă scoți pesediștii din partid, mai ramân câțiva de pe la PDL, din cei pe care nu i-a primit nimeni, și câțiva peneliști vechi pe care, sincer chiar nu-i înțeleg de ce au acceptat să-i umilească unul ca Nicușor Iacob sau Dana Danciu.

În martie 2016, 37 de liberali au demisionat într-o singură zi la Giurgiu, vă mai aduceți aminte?

Iată ce spunea, atunci, unul dintre demisionari:

”Din vara anului 2015 a început nebunia, membrii PNL cu vechime în partid au fost excluşi, nu mai regăsesc aproape pe nimeni dintre colegii mei din perioada în care am fost organizaţia din ţară cu cele mai bune rezultate la alegeri. Astăzi, nici nu mai pot să vorbesc despre PNL, ci de o amestecătură între PSD şi PDL. M-am săturat de certuri şi de numiri în funcţie peste noapte, fără ca nimeni din partid să fie consultat.

Acestea sunt câteva dintre motivele care m-au determinat să demisionez din partid, alături de alţi 36 de colegi”.

Deci, dragi peneliști de la Giurgiu, când vă pute PSD, aduceți-vă aminte că:

Marian Măroiu, PSD;  Alina Meclea, PSD; George Țigănilă, PSD; Ladislau PICK, PSD; Iacob Nicușor, PSD; Costel Dumitru, aproape PSD, Marioara Velicu, PSD; Ionel Dinu, PSD, Dumitru Beianu, și la PSD (!?); Virgil Georgescu, PSD; Dragoș Ujeniuc, PSD, și mulți alții și altele mai mici și mai puțini vizibili în filială provin tot din PSD.

Bomboana pe colivă a fost că până și candidatul la primărie în 2016 a fost tot un pesedist…Floriaaaan Nicolaaaae!

Așa că, lăsați sclifoselile, tăiați vițelul cel gras și primiți cu brațele deschise încă un pesedist, că n-o să muriți! 😂😂

Și ziceți bodagproste că aveți și voi un parlamentar! Noroc cu PSD-ul ăsta!

P.S Dacă vreți voi să fie pamflet, fie! E pamflet!

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica