Lupta adversarilor politici – povești de adormit copiii!

| 19 iunie 2015

Prezent în conferința de presă săptămânală a social-democraților giurgiuveni, purtătorul de cuvânt al acestora, Răzvan Cuc, a făcut o scurtă radiografie a situației politice din România.

„Adversarii noștri politici se luptă doar cu povești, în special referindu-se la situația premierului. PNL-ul țipă că s-a operat în Turcia; dar, în timp ce alții se ceartă, Guvernul chiar lucrează. Începând cu 1 iulie, se implementează șase măsuri pe Programul Național de Dezvoltare Rurală, program prin care au fost alocați, suplimentar, opt sute de milioane de euro; tot pe acest program, urmează o conversie a 35.000 de hectare de livezi, până în 2020”, a precizat Răzvan Cuc.

Tot printre programele implementate de Guvernul Ponta se numără și „Fiecare copil la grădiniță”, program implementat cu succes în 11 județe, în urma căruia au beneficiat 2400 de copii. Din toamna acestui an, programul va fi implementat și la nivelul județului Giurgiu.

Și, pentru că s-a mers pe principiul „fapte, nu vorbe”, ultimele date de la Institutul Național de Statistică vin să întărească faptul că guvernarea din ultimul an, cel puțin, este o guvernare bună: reducerea TVA la servicii turistice a făcut ca numărul turiștilor străini care au venit în România în primul trimestru al acestui an a fost de 356.000, față de doar 300.000 în aceeași perioadă a anului trecut.

Categoria: Politica

Comentariile sunt inchise.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress