Politica

Marian Mina, președintele executiv al PSD Giurgiu, dă de pământ cu Țuțuianu după atacurile acestuia la Niculae Bădălău

 

S-a trezit, cică unu, Țuțu, Țuțu lui tătuțu, ușchit acum  din PSD la partidul de buzunar al lui Victor Ponta, să înjure el pe Niculae Bădălău, acum, a șaptea zi după Scriptură, adică la opt luni după ce a fost exclus din PSD, decizie luată în CEx, atenție, deci cu majoritatea membrilor!

Cine e Țuțu? Țuțuianu,  fost președinte la Dâmbovița și cel care  declara că PSD (din care facea încă parte)  e un „partid de maimuțe”! S-a trezit acum Țuțuianu să facă pe victima, deși, imediat după ce i s-a arătat cartonașul roșu la PSD, a plecat, după altă funcție la Ponta.

Într-un interviu, acesta se lansează într-o serie de acuzații la adresa lui Niculae Bădălău:

”… am avut curajul să spunem ce aveam de spus și pentru asta am fost executați. Am fost executați și din cauza lașilor ca Niculae Bădălău. Am fost oameni care ne-am păstrat cuvântul și coloana vertebrală și am fost oameni care au refuzat să fie cumpărați de Liviu Dragnea”, afirmă Adrian Țuțuianu în interviul din ”Politica broaștei”.

Curat coloană vertebrală, mon cher, când te-ai refugiat repede în brațele lui Ponta recompensat și cu funcție în partid.

Adrian Țuțuianu a ajuns celebru după  jignirile și vorbele urâte  aruncate cu ”generozitate”   asupra colegilor săi, presa relatând de fiecare dată, și care au culminat cu înregistrările apărute în spațiul public.

Într-una dintre acestea, îl numea pe colegul său, ministrul Economiei de la acea vreme, Dănuț Andrușcă,  ”cel mai idiot ministru” și spunea despre el că ”este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoare: A avut o vulcanizare”. 

Asta era părerea lui despre colegii din PSD: toți erau ori proști ori trădători, numai el era corect!

După aceste afirmații, Codrin Ștefănescu, într-o postare pe facebook, unde spune că:

tutu

 

La rândul său, președintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, vine, cu un comentariu la postarea lui Codrin Ștefănescu și aduce elemente noi care fac lumină în privința caracterului lui Țuțuianu care cerea  funcții pe la Dragnea:

tutu1

Afirmație susținută și de Codrin Ștefănescu:

codrin

Desigur că cei aflați în centrul de putere al partidului știu cel mai bine cu au stat lucrurile, noi putând judeca doar după prestația ”actorilor”. Iar recentele declarații ale lui Țuțuianu nu fac decât să confirme impresia proastă pe care le-a creat-o tuturor atunci când, membru PSD fiind, numea partidul unul de maimuțe sau, cum bine spunea Codrin Ștefănescu: ”…traseistul de azi. Cel care pe vremuri se gudura pe langā “dictator” sa ajungā vice la Senat si apoi ministru la apārare. Si culmea, chiar a ajuns! Pentru cā a pupat tot ceea ce era de pupat”.

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica