Politica

Marin Anton își numără…pe degete rezultatele OUG 55!

Doar un singur consilier local, Ionel Dinu, a anunțat, în mod oficial, până acum, că a trecut „cu acte” în barca Partidului Mișcarea Populară, condus, la Giurgiu, de deputatul Marin Anton. În rest, liniște și pace în tabăra partidului Elenei Udrea. Deși, în conferința de presă susținută joi, 25 septembrie, Anton se lăuda că în rândurile partidului s-ar fi înscris mai mulți consilieri locali.

„E drept, primari nu avem, și se știu motivele. Dar avem consilieri locali, ale căror nume nu le dezvălui, pentru că oamenilor le este teamă de repercusiuni. Nu prea e moral ce se întâmplă, dar aș fi ipocrit să spun că nu îmi doresc aleși locali în partid. Acum, oamenilor le e frică să spună că sunt cu noi, nu am văzut niciodată asemenea teamă!”, susținea Marin Anton.

Cât despre numărul mare de primari care deja și-au exprimat sprijinul pentru PSD, liderul pemepiștilor giurgiuveni afirma că „e vorba despre o gogoașă umflată. Nu au cum să aibă atâția primari, e o simplă declarație de politician a lui Bădălău”. Se pare că, totuși, Marin Anton uită de faptul că inclusiv înainte de apariția OUG 55 majoritatea primarilor și-au manifestat sprijinul pentru social-democrați, ordonanța fiind doar o simplă formalitate de îndeplinit.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica