Politica

Materiale pirotehnice, confiscate de jandarmi

 

Peste 200 de obiecte și materiale pirotehnice depistate de jandarmii giurgiuveni, în urma unei acțiuni desfășurate pe raza localităților Grădinari și Buturugeni.

 

Articolele pirotehnice pot fi periculoase mai ales atunci când sunt folosite de persoane neautorizate sau de copii. Tocmai de aceea activitățile în acest domeniu au fost intensificate înainte de Crăciun, iar pe 23 decembrie, în urma unei razii, polițiștii și jandarmii au depistat în localitățile Grădinari și Buturugeni mai mulți tineri care aveau asupra lor și foloseau materiale pirotehnice. Peste 200 de astfel de obiecte au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmite dosare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare și au ca scop combaterea comerțului neautorizat cu obiecte pirotehnice și prevenirea pericolelor la care se expun cei care folosesc astfel de materiale.

Jandarmii atrag atenția asupra faptului că, orice operațiune cu astfel de obiecte este interzisă persoanelor neautorizate și constituie infracțiune

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica