Sanatate

Medicii giurgiuveni – premiați de Prefectura Giurgiu

Unsprezece medici giurgiuveni au fost premiați la sfârșitul săptămânii trecute, la Ateneul „Nicolae Bălănescu” din municipiu. Inițiativa a aparținut Instituției Prefectului Județului Giurgiu, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică. Premiile pentru cei 11 au constat în plachete și flori, dar cel mai important premiu a fost recunoașterea lor ca profesioniști.

La eveniment au participat prefectul județului, Nina Crișu, senatorul social-democrat Niculae Bădălău, deputatul Florian Nicolae, primarul Nicolae Barbu și vicepreședintele Consiliului Județean, Cristian Marciu.

Pe rând, aceștia au luat cuvântul, felicitându-i, în primul rând, pe cei care, zilnic, fac eforturi supraomenești, în unele cazuri, pentru a salva viețile pacienților.

„Sănătatea este un subiect delicat; dar nu vreau să se supere colegii dumneavoastră…Ne-am fi dorit să îi premiem pe toți, dar nu s-a putut acum. Nu știu dacă premiul în sine înseamnă ceva, dar cel mai important premiu este mulțumirea noastră, a tuturor”, a declarat prefectul județului, Nina Crișu.

„Sunt impresionat de dăruirea cu care aceşti oameni îşi fac meseria, în condiţiile nu tocmai bune oferite de Spitalul Judeţean. Aveţi tot respectul meu şi vă asigur de susţinerea mea şi a colegilor mei pentru a putea avea un serviciu de sănătate modern” – senatorul PSD, Niculae Bădălău

„Sunt alături de dumneavoastră, chiar dacă spitalul nu este în „parohia” noastră, a municipalității. În schimb, vă asigur că, în măsura în care legea mi-o permite, nu voi ezita în a vă sprijini atunci când veți avea nevoie” – primarul municipiului, Nicolae Barbu.

„Felicitări pentru ceea ce realizați, mai ales în condițiile în care dotarea și facilitățile de la Spitalul Județean nu sunt la înălțimea dorințelor dumneavoastră. În opinia mea, toți, medici, cadre sanitare, cadre auxiliare, cu toții sunteți astăzi premianți” – deputatul PSD Florian Nicolae.

„Vă mulțumesc și vă felicit pentru activitate, am fost și voi rămâne alături de dumneavoastră, pentru ca actul sanitar să nu mai fie unul greoi, ci unul modern, la standarde europene, așa cum ne dorim cu toții” – vicepreședintele CJ Giurgiu, Cristian Marciu.

Cei 11 premianți ai primei ediții a Galei Medicilor Giurgiuveni sunt:

– Adrian Pompiliu Gușe – medic primar ortopedie și traumatologie, șef secție Spitalul Județean de Urgență Giurgiu

– Ana Gușe – medic primar pneumologie, director medical Spitalul de Pneumologie Izvoru

– Niculae Dinu – medic primar chirurgie generală, șef secție Spitalul Județean de Urgență Giurgiu

– Ladislau Pick – medic primar anestezie și terapie intensivă, șef secție Spitalul Județean de Urgență Giurgiu

– Felicia Matefi – medic primar medicina de laborator, șef laborator Spitalul Județean de Urgență Giurgiu

– Valentina Stavarache – medic primar pediatrie, Spitalul Județean de Urgență Giurgiu

– Gelu Popescu Guinea – medic primar diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Spitalul Județeande Urgență Giurgiu

– Costina Luciana Stan – medic specialist pediatrie, Spitalul Orășenesc Bolintin Vale

– Lucian Horhota – medic primar anestezie și terapie intensivă, manager, Spitalul Orășenesc Bolintin Vale

– Patricia Stegaru – medic primar pneumologie, manager, Spitalul de Pneumologie Izvoru

– Paul Marinescu – medic primar medicină generală, medic specialist boli infecțioase, medic specialist sănătate publică și management, director executiv DSP Giurgiu.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Sanatate