Politica

Mesajele de Anul Nou ale liderilor giurgiuveni ai Partidului Social Democrat

dsc_0003„Le urez giurgiuvenilor un sincer LA MULȚI ANI, un 2017 cât mai bun, și să ne ajute Dumnezeu ca anul viitor să o ducem, cu toții, mai bine, și, cu siguranță, cu o guvernare PSD + ALDE va fi mai bine pentru toată lumea. Îi asigur pe giurgiuveni că, alături de partenerii noștri de la ALDE, vom munci în continuare pentru ei, pentru ca cetățenii județului nostru să aibă o viață cât mai bună” – Niculae Bădălău, senator PSD

 

dsc_0009„Le doresc giurgiuvenilor un an nou cu bucurii, îi asigur pe această cale că nu îi vom dezamăgi, și că vom continua să facem totul ca proiectele de suflet (dezvoltarea Zonei Libere și Podul de la Grădiștea) să devină realitate în mandatul nostru. Le doresc tuturor numai împliniri, și le mulțumesc pentru votul acordat în 11 decembrie” – Răzvan Cuc, deputat PSD.

 

 

dsc_0027„Din partea mea, numai urări de bine tuturor giurgiuvenilor, un an 2017 mai bun, cu împliniri, să fim alături unii de ceilalți, ca și până acum. Eu îi asigur pe giurgiuveni că vom veni în continuare în fața lor, și că vom face tot ce ne stă în putere pentru a rezolva problemele județului. Le doresc un an nou liniștit, cu un nou guvern PSD + ALDE, care să se preocupe de mai bine pentru toți cetățenii” – Elena Dinu, deputat PSD.

 

dsc_0023„Urez tuturor giurgiuvenilor un sincer LA MULȚI ANI, un 2017 mai bun, liniște în casă, sănătate, belșug, și îi asigur că, în această formulă, ne vom ține promisiunile și vom munci pentru dezvoltarea județului, pentru a aduce cât mai multe beneficii pentru locuitorii județului, prin proiectele pe care le vom derula în perioada următoare” – Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu.

 

dsc_0036„Le urez locuitorilor județului nostru LA MULȚI ANI, sănătate, bucurii alături de cei dragi, iar primarilor le doresc realizări cât mai mari ale proiectelor pe care le au în derulare, dar și un număr cât mai mare de proiecte noi, care să fie depuse și câștigate în 2017. Le mulțumesc celor care, în 2016, m-au susținut, și le promit, în numele meu și al parlamentarilor PSD, că nu îi vom dezamăgi. Nu vom uita de unde am plecat, și vom face totul pentru a ajuta județul din care venim” – Cristian Marciu, senator PSD.

 

dsc_0015„LA MULȚI ANI tuturor giurgiuvenilor, un an mai bun, pentru că ne așteaptă, pe toți,  un 2017 în care avem foarte multe de făcut. Am încheiat anul 2016 cu un succes, cu aprobarea Legii celor 102 taxe, ce ne fusese trimisă la reexaminare de către președintele Iohannis. După cum știți, noi, Camera Deputaților, suntem cameră decizională în acest caz, și, prin votul nostru (am respins cererea Președinției), am făcut ca legea să fie trimisă acum la promulgare. Același vot, menționez, l-au dat și colegii din Senat, astfel că românii pot fi convinși că ceea ce ne-am propus, și ducem la îndeplinire!” – Alexandru Andrei, deputat PSD.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica