Politica

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a participat, alături de primul ministru, Viorica Dăncilă, la inaugurarea noului sediu al Grupului Renault

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, împreună cu primul ministru, Viorica Dancila, au participat la inaugurarea noul sediu al Grupului Renault România.

Denumit Renault Bucharest Connected (RBC), noul sediu central al tuturor activităților grupului francez din România a fost inaugurat în prezența directorului general al Renault, Thierry Bolloré și a ambasadoarei Franței la București, Excelența Sa, doamna Michelle Ramis.

”Astăzi, 28 iunie, alături de doamna Viorica Dăncilă, Prim-ministrul României, împreună cu alți oficiali ai guvernului, am participat la inaugurarea noului sediu Renault.

În urma creșterii capacității de producție, noua clădire vine în sprijinul unei permanente dezvoltări a companiei.

Felicitări!”, a scris pe pagina sa de socializare ministrul Niculae Bădălău.

„România este o sursă de competențe și talente. Cei 18 800 de angajați ai Groupe Renault România contribuie la nivel mondial cu pasiune la povestea de succes pe care o semnează. Gama Global Access din care face parte și Dacia este fabricată în 11 uzine la nivel internațional, pe 4 continente. Este o provocare permanentă pentru fiecare dintre noi. Din 1999 până în prezent, am investit 3 miliarde de euro”, a declarat Christophe Dridi, director general Groupe Renault România.

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica