Mirela Delea critică dur declarația Ralucăi Turcan privind înghețarea anului școlar: ”Nu vă jucați cu viața a milioane de elevi și studenți!”

| 23 martie 2020

Într-o postare pe pgina sa de socializare, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, profesor Mirela Delea, a criticat dur afirmația vicepremierului Raluca Turcan cum că Guvernul ar lua în calcul înghețarea anului școlar:

”ELEVII TREBUIE SĂ CONTINUE CURSURILE ȘI SĂ LE FINALIZEZE!

Declarație stupefiantă și incompetentă a guvernării PNL!
Vicepremierul României, Raluca Turcan, ”propaghează” iarăși informații care iau prin surprindere atât profesori cât si elevi și părinți. Vorbește despre înghețarea anului școlar ca variantă de luat în calcul.
Doamne ferește, cum să vii cu astfel de scenariu care n-a fost luat de nimeni în calcul și care poate demoraliza elevii?

Cum să te joci cu viața a milioane de elevi și studenți aruncând în spațiul public astfel de informații?

Informatiile pe care le aveau încă din luna noiembrie trebuiau folosite cu întelepciune, în favoarea elevilor, create platforme educaționale funcționale gestionate de fiecare ISJ în parte, astfel încat toți elevii și profesorii să aibă posibilitatea să acceseze aceste platforme!
Ei vin acum, în plină criză educaționala și socială și aruncă acest scenariu care bulverseazaă o întreagă țară și modifică negativ viitorul copiilor noștri!
Copiii acestei țări nu au nicio vină că sunt ei incompetenți și flămânzi, parinții copiilor cer soluții urgente ministrului Anisie pentru a nu se ajunge la această masură aberantă!

O persoană care vrea să ocupe funcția de ministru și nu vine cu măsuri pertinente și aplicabile în perioadă de criză este lipsită de valoare, esentă și rațiune!

NU, doamnă, găsiți soluții, nu puneți elevii, profesorii și părinții să plătească pentru incompetența voastră!”, a scris fostul inspector școlar general, Mirela Delea.

Categoria: Politica

Comentariile sunt inchise.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress