Politica

„Moș Nicolae” va aprinde luminile de sărbătoare în oraș

poza decoratiuniSezonul sărbătorilor de iarnă se apropie, iar pregătirile pentru decorarea municipiului au intrat pe ultima sută de metri. Doar că aprinderea luminițelor în oraș nu se va mai face, așa cum s-a întâmplat în fiecare an, la 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, ci șase zile mai târziu, pe data de 6 decembrie, de Sf. Nicolae.

„Utilizăm aceleași decorațiuni luminoase de anul trecut, nu am achiziționat nimic nou. Am făcut doar mici reparații, în sensul că am mai înlocuit câte o lampă, dar nu investiții masive, cum se proceda în trecut. Luminile le vom aprinde în data de 6 decembrie, atunci când, de fapt, demarează și sărbătorile de iarnă, iar orașul va fi luminat de sărbătoare până pe data de 7 ianuarie, timp de o lună de zile”, a precizat, în conferința sa de presă de miercuri, 26 noiembrie, primarul municipiului, Nicolae Barbu.

Și, pentru că tot se apropie sărbătorile de iarnă, așa cum s-a întâmplat în fiecare an, aleșii locali au aprobat, cu doar câteva zile înainte de conferința de presă a edilului municipiului, sume pentru cadouri de Crăciun: 160.000 de lei pentru preșcolarii din grădinițele și școlile din municipiu (1284 preșcolari și 4617 elevi din ciclul primar și gimnazial), și 25.000 de lei pentru copiii angajaților din Primăria Giurgiu, precum și ai celor din structurile subordonate.

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica