Politica

Niculae BĂDĂLĂU: „Am demonstrat că avem o guvernare solidă!”

Prezent la conferința de presă a social-democraților giurgiuveni, președintele organizației județene, senatorul Niculae Bădălău afirma, referindu-se la ultimii doi ani de guvernare Ponta, că ceea ce s-a realizat în această perioadă demonstrează că promisiunile făcute atât în campania pentru prezidențiale, cât și în afara acesteia, nu au fost nici vorbe în vânt, nici amăgiri sau pomeni electorale.

„Am demonstrat, cel puțin în ultima perioadă, că avem o guvernare solidă, cu toate că PNL și PD-L își tot iau avânt afirmând că vor și Senatul, și guvernarea. Între a vrea și a putea este o diferență mare. Îi anunț, pe această cale, pe colegii din opoziție că, începând de ieri (n.r. miercuri, 25 februarie), grupul PSD din Senat s-a mai mărit cu membri ai PNL-ului…Așa că nu avem motive de îngrijorare”, a precizat Niculae Bădălău.

Reîntregirile salariale, majorarea pensiilor și a salariului minim pe economie, noile măsuri fiscale sunt doar câteva dintre realizările celor doi ani de Guvern Ponta.

„Nu doresc răul nimănui, dar ce se întâmplă acum este rezultatul anilor în care Guvernul lui Băsescu a condus țara. Tot timpul am spus că acele guverne ale lui sunt guverne de oameni corupți. Repet, nu doresc răul nimănui, dar nu vreau să spun că am avut dreptate, dar, din păcate, am avut dreptate pe pielea noastră, a tuturor. Ne-au dat cu zece ani înapoi, așa cum s-a întâmplat cu fiecare guvernare de dreapta!”, a mai precizat senatorul social-democrat.

De asemenea, acesta a amintit perioadele din Guvernarea Năstase, când guvernul stabil al acestuia a reușit să construiască, același lucru întâmplându-se și în ultimii ani, în care tot un guvern social-democrat (de stânga) a condus România.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica