Niculae BĂDĂLĂU: „Marciu este marele câștig al administrației locale”

| 27 martie 2015

Referindu-se, în cadrul celei mai recente conferințe de presă, la faptul că organizația pe care o conduce vizează președinția Consiliului Județean la alegerile locale din 2016, senatorul social-democrat Niculae Bădălău afirma, referindu-se la ce rezultatele de până acum:

„Avem rezultate care vorbesc, nu suntem doar la nivel de laude. La nivel administrativ, cu Marciu în frunte, județul a cunoscut, în ultimul an, o dezvoltare cum nu ar fi avut. Dacă nu ar fi fost implicarea pe OG 28, în care au venit bani pe investiții – sume pe care primarii spuneau că nu le-au văzut de opt ani de zile, cu peste 80 de proiecte noi care, până la sfârșitul anului viitor, vor aduce bunăstare în comunități (nu vom mai discuta despre nicio localitate fără racordare la apă, nu vom mai vedea drumuri de pământ); cu alte cuvinte, vom reduce diferența calității vieții dintre urban și rural”, a spus Niculae Bădălău.

Pe de altă parte, referindu-se la dezvoltarea județului, senatorul social-democrat mai preciza că, prin intervențiile avute la nivel ministerial, județul Giurgiu a obținut un buget dublu.

„Noi vom acorda, în continuare, tot sprijinul către Consiliul Județean, am constatat că s-a ținut cont și de dorința noastră referitor la investițiile în Spitalul Județean și în Teatrul „Tudor Vianu” – e drept, nu cât ne-am fi dorit. Rămâne, acum, să vedem proiectele, să nu ne trezim că se vor cheltui aiurea banii, că vom avea scaune care să coste de câteva zeci de ori mai mult decât ar trebui”, a încheiat liderul organizației județene PSD.

Categoria: Politica

Comentariile sunt inchise.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress