Politica

Niculae BĂDĂLĂU: „Nu am făcut niciun fel de separatism între primari în privința proiectelor!”

În cadrul conferinței de presă susținută la sediul partidului său, Vasile Mustățea, președintele Consiliului Județean, îl acuza pe senatorul Niculae Bădălău de faptul că ar face separatisme între primarii din județ.

„Îi amintesc domnului senator Bădălău că și cei șapte primari care nu au trecut la PSD fac parte din acest județ, și că nu au primit, până acum, niciun leu de la Ministerul Dezvoltării!”, suna declarația lui Mustățea.

Câteva ore mai târziu, președintele organizației județene a PSD, senatorul Niculae Bădălău răspundea acuzațiilor lui Vasile Mustățea:

„Am o nedumerire: care sunt cei șapte despre care vorbește Vasile? Săbăreni și Cosoba nu au trimis niciun proiect, nu au nicio solicitare. Cei doi independenți, Malu și Ogrezeni, au avut depuse cereri, proiecte, și au primit, ba, chiar ceva mai mult decât solicitaseră; Bolintin Deal nu a putut face solicitări pentru că are probleme cu niște conturi care sunt blocate. Iar primarii din Oinacu și Frătești, din câte știu și eu, sunt membri PSD, așa că….Despre ce vorbim aici?”, a încheiat senatorul Niculae Bădălău.

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica