Politica

Niculae BĂDĂLĂU: „Victor Ponta a crescut în sondaje, după demisie!”

Demisia lui Victor Ponta, de la începutul acestei luni, i-a adus fostului premier o creștere spectaculoasă în sondaje. Creșterea înseamnă 12 procente, lucru neîmaintâlnit până acum la un premier demisionar.

„Este pentru prima dată când un politician demisionează dintr-o funcție publică și, mai apoi, se bucură de o asemenea creștere în sondaje, la capitolul preferința electoratului. Creșterea este una meritată, zic eu, dacă luăm în calcul ce a făcut Guvernul Ponta în acești trei ani și jumătate de guvernare”, a declarat, într-o recentă conferință de presă, liderul social-democraților giurgiuveni, senatorul Niculae Bădălău.

Pe de altă parte, acesta a luat în discuție și afirmațiile făcute de co-președinta PNL, Alina Gorghiu, care, imediat după ce Victor Ponta și-a anunțat demisia, a cerut „depesedizarea instituțiilor deconcentrate”.

„Alina Gorghiu, din păcate, arată aceeași superficialitate asupra actului de guvernare. Ea nu își depășește, după  cum se vede, condiția de simplu purtător de cuvânt. Cât despre „depesedizare”, dacă analizăm la Giurgiu situația, veți constata faptul că, în Guvernarea Ponta, doar doi sunt nou-veniți în fruntea unor deconcentrate, și aceia în baza unor concursuri, nu prin numire politică. Restul de 42 sunt din celelalte guvernări, oameni profesioniști, care sunt în sistem de multă vreme. Eu, personal, nu am forțat pe nimeni să intre în PSD, nici primari, nici alte persoane, așa că nu văd rostul unor afirmații ca cele ale Alinei Gorghiu”, a mai spus Niculae Bădălău.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica