Sanatate

Nu mai este vis, e certitudine: până la finele anului, mamograful va fi funcțional

Cel puțin așa a afirmat Elena Dinu, managerul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, în cadrul unei recente conferințe de presă.

„Cu fonduri de la Consiliul Județean, în acest an, de când ocup funcția de manager al Spitalului, s-a reușit achiziționarea mamografului. Nu ar fi drept să nu amintesc și faptul că am avut și o sponsorizare, chiar dacă mică, dar a fost bine-venită pentru acoperirea costurilor. În aceste condiții, sper ca, până la finele acestui an, să avem aparatul în incintă și să fie și funcțional. Avem specialiști, avem doi medici radiologi cu competențe pe mamografie, așa că nu ne rămâne decât să îl punem în funcțiune în momentul în care va ajunge la noi”, a precizat Elena Dinu.

Și, dacă tot a adus vorba de donații, managerul SJU a precizat că, până în prezent, au fost susținuți, pe lângă fondurile de la Consiliul Județean, și de o serie de societăți comerciale sau fundații: 50.000 de lei ALRO Slatina, pentru achiziționarea de instrumentar pentru sala de operații, un incubator în valoare de 6.600 de euro, de la Fundația „Salvați Copiii”, care deja a găzduit primii prematuri născuți la spitalul din Giurgiu, WIROM Gas, donație pentru aparatură.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Sanatate