Pentru băieții de la #rezist: dacă vreți să stricați o nuntă, apelați la Marin Anton de la Giurgiu, băi!

| 26 august 2018

 

Am văzut astăzi cum câțiva rătutiți s-au postat la Snagov în calea mașinilor care mergeau spre locația unde urma să se desfășoare nunta fiului lui Liviu Dragnea.

Lipsiți total de imaginație, protestatarii au blocat mașinile și au afișat aceleași sloganuri răsuflate, inclusiv cel favorit cu Muie PSD!

Slabi, n-au impresionat pe nimeni, mai ales că erau foarte departe de locația unde se desfășura festivitatea.

Băbăieți, când vreți să mai faceți chestii d-astea, să știți că la Giurgiu e unul, Marin Anton, specialist în stricat nunți. Omul vine neinvitat, nu poți să-l dai afară că se prezintă și cu consoarta din dotare, deci e om serios, și are și tupeu! Se înfige în fața lui Dragnea, de exemplu, și strigă: penalule, fi-tu e un penal și el și toată familia voastră e penală, și o să mergeți la bulău cu toții!

”Du-te, băi, caricatură, de aici, zice Dragnea! Aoleu, m-a lovit rău, m-a bătut, îl dau în judecată, să vină Realitatea, Digi, și care mai e pe acolo pe la SRI că m-a nenorocit, îl dau în judecată, îl termin înaintea lui Iohannis, strigă Anton!

Moaaa! Televiziuni, interviuri, declarații, acuzații și, gata, strici nunta copiilor! Băi, băieți, vă dă lecții Anton, pe cuvânt, sunteți slăbuți, zău!

M.B

 

 

 

Categoria: Politica

Comentariile sunt inchise.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress