Politica

”Pofta de carte”, citită cu…glas tare

După ce, la sfârșitul săptămânii trecute a finalizat proiectul privind conștientizarea persoanelor din categoriilor defavorizate asupra imunizării, Consiliul Județean Giurgiu se implică într-un nou proiect intitulat ”CRAVANA „POFTA DE CARTE”.

Evenimentul este organizat de Asociația Ovidiu Ro și se va desfășura în perioada 30 ianuarie și 3 februarie a.c și prevede sesiuni de citit, având ca obiectiv creşterea nivelului de conştientizare a importanţei cititului interactiv, ,,cu glas tare’’, dar şi a necesităţii unei alimentaţii sănătoase pentru copii.

”Mai exact, copiii de vârstă preșcolară – indiferent dacă sunt înscriși sau nu – sunt invitați alături de părinții lor să participe la sesiuni de citit interactiv, cu glas tare, la grădinița din localitate. La finalul acestor sesiuni, fiecare copil primește propria carte (,,Să mâncăm multe culori’’), personalizată cu numele lui de către profesor, pe care o poate lua apoi acasă” – se precizează pe pagina de Facebook a Consiliului Județean unde este prezentată această acțiune.

Tot aici sunt prezentate și localitățile unde se vor desfășura aceste sesiuni de citit: Vărăşti – 30 ianuarie, Gostinari – 31 ianuarie, Letca Nouă – 01 februarie, Ghimpaţi – 01 februarie, Găiseni-2 februarie.

 

M.B

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica