Politica

PSD Giurgiu solicită Consiliului Local amânarea unui Proiect de Hotărâre

Pe Ordinea de zi a Ședinței Consiliului Local din data de 21 decembrie se află un proiect de hotărâre ce vizează Modificarea Organigramei și a Statului de Funcții ale Direcției Poliției Locale  Giurgiu.

Referitor la acest subiect, Organizația Județeană Giurgiu a PSD, a trimis un comunicat de presă prin care își exprimă poziția față de oportunitatea unei astfel de hotărâri:

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

În legătură cu prezența pe Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din data de 21 decembrie 2016 a Proiectului de Hotărâre prin care se propune aprobarea modificării Organigramei și a Statului de funcții ale Direcției Poliției Locale Giurgiu, Biroul Politic Județean al PSD a luat hotărârea ca partidul nostru să se delimiteze  de proiectul propus.

Organizația Județeană Giurgiu a PSD consideră nepotrivită luarea unei astfel de decizii care urmează să afecteaze zeci de familii, în această perioada a sfârșitului de an.

Considerăm că subiectul poate suporta amânarea pentru o dată ulterioară, timp în care se poate căuta o soluție atât legală cât și morală pentru polițițiștii locali care urmează a fi relocați.

Menționăm, deci că nu suntem de acord cu acest Proiect de Hotărâre și considerăm că trebuie amânat.

 

BIROUL DE PRESĂ

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica