Rezultatele PSD dau dreptul de a avea pretenții la președinția Consiliului Județean

| 26 martie 2015

Recentele declarații ale proaspătului UNPR-ist Marin Anton nu au rămas fără ecou la nivelul organizației județene a social-democraților. Astfel, acesta se și vedea câștigător al scaunului de președinte al Consiliului Județean, neținând cont de faptul că, în realitate, raportul de forțe este altul în județ. 

Despre aceste „vise” ale lui Anton, președintele organizației județene PSD, senatorul Niculae Bădălău, a afirmat, în conferința de presă de joi, 26 martie:

„Noi suntem într-o alianță cu UNPR, PLR și PC, atât la nivel central – parlamentar – cât și la nivel local, pentru formarea unor majorități, acolo unde este cazul. Toți avem dorințe, dar trebuie să fim și realiști: PSD-ul, organizația Giurgiu, este cea mai puternică organizație politică la nivel de județ, am avut cele mai bune rezultate la ultimele alegeri la nivel național și nu vom accepta, ținând cont și de antecedentele de la Consiliul Județean (când am cedat candidatura către partenerii din USL) să acceptăm candidat din altă formațiune politică”, declara senatorul Niculae Bădălău.

Analiza pentru alegerea candidatului pentru președinția Consiliului Județean urmează să se facă în funcție de rezultatele la ultimele alegeri. În opinia senatorului social-democrat, Marin Anton nu a făcut decât să aleagă greșit partidul.

„Sper în continuare în colaborarea pe care o avem cu partenerii de alianță, dar, vă repet, PSD nu va accepta niciodată cedarea candidaturii către alt partid. Toți putem face declarații, putem visa. Dar noi, la PSD, avem o echipă tânără, cu cele mai bune rezultate, și, în aceste condiții, suntem îndreptățiți să avem pretenția la candidat la președinția Consiliului Județean Giurgiu”, a mai precizat președintele PSD.

Categoria: Politica

Comentariile sunt inchise.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress