Administratie

”Roboțeii” lui Mustățea au luat exemplul colegilor din consiliul local

DSCF9306Frica președintelui Consiliului Județean, Vasile Mustățea, a atins cota maximă. Odată cu plecarea din partid a celor doi consilieri, Lucian Ioniță și Vali Grecu, majoritatea de care se bucura a început să scârțâie. Șubrezirea maximă a venit în momentul în care și consilierii PP-DD și-au prezentat forma proprie a bugetului de echilibrare, total diferită de cea concepută de ”pixul” lui Mustățea.

În aceste condiții, ordinul lui ”El Presidente” a sunat sec: ”NU VĂ PREZENTAȚI LA ȘEDINȚA DE CONSILIU!”. Și, cum în tabăra – rămasă – a lui Mustățea au rămas numai ”yesmenii”, aceștia s-au conformat și, la ședința ordinară de miercuri, 30 aprilie, scaunele lor au rămas…goale!

La 15 minute după ora 11 (oră la care fusese programată ședința de consiliu), secretarul CJ, Florian Dinu, a anunțat faptul că în sală sunt prezenți doar 13 consilieri, cvorumul nu este întrunit și, drept urmare, ședința nu poate avea loc.

”Astăzi, la ședința convocată legal, nu s-au prezentat toți consilierii, nu avem cvorum, și ar trebui amânată pentru altă dată. Convocarea, conform legii, o face președintele CJ, eu și compartimentul din care fac parte avizăm legalitatea acestor ședințe. În condițiile date, ședința de astăzi nu este nici plătită, și nici cheltuielile de deplasare nu vor fi suportate de către CJ”, a spus Florian Dinu.

Prezent la ședința de consiliu, senatorul Niculae Bădălău a declarat: ”Am venit pentru că mi se pare normal să îmi susțin colegii, și pentru că avem și noi depus amendament pe proiectul de buget. Nu am considerat corectă împărțirea făcută fără nicio respectare a legii, de către Vasile Mustățea, fără consultări și fără negocieri, astfel că am venit cu propria noastră propunere. Dacă s-a temut de noi, asta este, dar este păcat că, în acest fel, răspunde încrederii acordate de cetățenii acestui județ”.

Următoarea ședință a fost convocată pentru miercuri, 7 mai, ora 11, când rămâne de văzut ce surprize vor mai oferi liberalii lui Mustățea.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.