S-a dat cu pace-n Consiliu!

| 26 iunie 2018

 

Astăzi, la ora 11.00, consilierii județeni s-au reunit pentru a vota cele nouă puncte aflate pe ordinea de zi, printre care s-au aflat: rectificarea bugetului propriu de venituri și cheltuieli, acordarea unor sprijine financiare, modificări ale organigramei și statului de funcții ale aparatului de specialitate și altele, pe care vi le-am adus la cunoștință într-un material anterior.

Singurul care ar fi putut avea un potențial de discuții era punctul numărul trei, Proiectul tehnic, de remediere a degradărilor constatate la lucrările executate pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare DJ411:Limită de județ Călărași – Hotarele – Isvoarele – Teiușu – Mironești – Comana – Budeni – Brăniștari – Călugăreni – Crânguri – Singureni – Iepurești – Bulbucata – Podu Doamnei – Clejani (Dn61)”.

Și, au existat discuții, numai că ele s-au purtat înainte de începerea ședinței de către grupul PNL care nu hotărâse  cum să se voteze.

Proaspăt venit în Consiliul Județean, pe scaunul lui Boierescu, și dornic de afirmare, consilierul  Adrian Chiran, le-a propus colegilor săi să se abțină măcar dacă nu se pot opune pentru că lucrările trenează și drumul e praf.

Mai în temă decât el, Dumitru Gavrilă îi spune că a fost reziliat contractul inițial și de aceea s-a prelungit și starea de degradare.

”Dar n-are nici marcaje”, insistă Chiran.

”Păi nu are, că nu e terminat, îi explică Gavrilă. Când va fi gata o să vedem!”

”Măi, hotărâți-vă ce facem, intervine și doamna Daniela Neagu, ca să votăm toți la fel!”

”N-are rost să votăm împotrivă și nici să ne abținem”, este concluzia la care au ajuns consilierii liberali într-un final, ceea ce s-a întâmplat la vot în ședință.

Și uite așa, cu doar câteva abțineri de coloratură și nesemnificative ale liberalilor, ședința ordinară din luna iunie a Consiliului Județean s-a consumat într-un climat civilizat, de liniște și pace politică, spre binele giurgiuvenilor care i-au trimis acolo ca să lucreze pentru ei și nu potrivit intereselor șefilor de partid!

P.S Discuția este doar un rezumat al celei reale care avut loc în sală,  înainte de începerea ședinței.

M.B

 

 

 

Categoria: Politica

Comentariile sunt inchise.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress