Politica

Să-i spună cineva și deputatului Alexandru Andrei că s-a schimbat șefa de la APIA! Prietenii știu de ce!

Scurta carieră politică a lui Andrei Alexandru ca deputat PNL se duce vertiginos la vale, înghițind… metru după metru pe secundă.

Ultima lovitură primită din partea conducerii partidului este schimbarea conducerii APIA fără ca măcar el să afle că s-a produs.

De ce trebuia să știe? Păi se pare că, înainte de alegeri, pentru a securiza niște voturi pentru PNL, Andrei i-ar fi promis șefei de la APIA, în buna tradiție penelistă, că dacă trece alături de ei își va putea păstra postul.

Nu știu dacă femeia l-a crezut și s-a conformat, doar că, numai ce trecură alegerile și se trezi schimbată.

Păi cum vine asta frate? Atât ți-a fost cuvântul, s-o fi gândit ea? Da, fiindcă, atât se pare că mai valorează cuvântul deputatului Andrei în PNL, din ce în ce mai izolat în partid. Atât de izolat încât mișcarea de la APIA s-a făcut fără ca el să fie înștiințat măcar.

Asta e încă o lovitură pe care Andrei Alexandru o încasează după săpuneala primită în urma rezultatului prost obținut la ultimele alegeri, mai ales că el promisese că are primarii la degetul mic și că face și drege.

Numai că, și primarii știu acum cu cine au de-a face și s-au învățat că, singurul lucru cu care s-au ales după urma lui au fost contractele de asistență juridică pe care i le-au dat doamnei,  prin încredințare directă, evident. Dar, mai ales s-au cam prins că tânărul deputat începe să alerge singur pe culoarul PNL.

Sigur, nu e ca atunci când te duceai cu ”sefu” sau în numele lui prin județ și erai cineva…eh, dar alea-s alte vremuri!

M.B

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica