Scandalul în PNL continuă! Marin Anton îi dă peste nas lui Motreanu: ”Eu am fost președinte ales…nu numit!”

| 12 octombrie 2019

Deși decăzut la ”funcția” de simplu membru de partid și marginalizat de noua conducere, Marin Anton  continuă să mârâie , ba chiar să-i muște pe unii care-i sunt potrivnici.

După ce l-a gratulat pe Florian Velicu,  secretarul general ale filialei județene cu ”apelativul” dobitoc, într-o foarte recentă apariție la Open TV, Marin Anton i-a luat la rând pe cei doi contracandidați ai lui Măroiu, Anghelescu și Matei, ajungând chiar și la președintele Motreanu.

pllist

Anton îi acuză pe cei doi  că sabotează șansele partidului de a avea un primar la municipiu în persoana lui Marian Măroiu: ”Eu, dacă eram președintele partidului nu-i lăsam pe ceilalți doi (NR Anghelescu și Matei) să fie o contraofertă fiindcă e clar că ăsta, Marian Măroiu, muncește de …și aici sunt tranșant. Știți că eu, când am pornit și am câștigat alegerile la Giurgiu, am pornit cu două idei: cine câștigă PNL municipiu, și a câștigat Măroiu, va fi candidatul PNL pentru primăria Giurgiu și am mers pe linia asta…și Marin Anton, candidat la CJ, ceea ce intenționez să fac și să merg pe această linie…nu e nicio problemă fiindcă eu nu m-am indepărtat cu nimic de ceea ce am spus. Acum depinde de ceea ce pot eu să fac fiindcă în momentul acesta, Marian Măroiu și-a continuat munca și chiar e favoritul hârtiei. Din punctul meu de vedere este urât din partea celor doi că se duc în diverse locuri și, în loc să-l consolideze pe Marian… cine i-a oprit pe ei, sau îi oprește să se alăture echipei PNL care merge cu Măroiu și vopsește gardul, face toate lucrurile astea de cunoaștere și de bine pentru giurgiuveni. Ei s-au trezit așa, dintr-o dată, ca mari giurgiuveni…chiar dacă îmi sunt dragi amândoi, ei trebuie să consolideze candidatura lui Mîroiu. Ei sunt puși, sunt manipulați amândoi, că asta mă deranjează…că mai sunt pe acolo vreo trei patru care sunt manipulați și împinși de la spate de către Marian Mina…să nu uităm că, atunci când am candidat eu, prefecta era cu Beianu…hai să nu mai pun că.. nu  bine…”.

Nici președintele interimar, Dan Motreanu, n-a scăpat de criticile lui Anton care îi dă peste nas cu starea sa de numit și nu ales în funcție. Întrebat dacă se gândește să preia organizația de la Giurgiu, Anton a spus:

”Gândul ăsta l-am avut întotdeauna fiindcă, eu am fost președinte ales…din câți președinți au fost la PNL, au fost foarte mulți numiți, sau interimari…eu am fost un președinte ales și, chiar dacă mi s-a luat această misiune, rămân președintele ales al PNL Giurgiu”.

Pam…pam…! vom reveni!

M.B

Categoria: Politica

Comentariile sunt inchise.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress