Politica

Scene șocante la meciul Astra-Dinamo: soția lui Sergiu Hanca, bătută de fanii dinamoviști

Mijlocaşul echipei Dinamo, Sergiu Hanca, a anunţat că vrea să îşi rezilieze contractul cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, după ce soţia sa a fost bătută de fanii dinamovişti la meciul cu Astra.

„Sunt în stare de șoc! Am fost atacată de fanii lui Dinamo pentru că m-am bucurat la golul soțului meu. Dacă nu era fratele meu, eram călcată în picioare! Nu mă pot opri din plâns, nu am mai pățit așa ceva în viața mea. Au împins o prietenă care e gravidă în luna a 4-a. Nu mă pot opri din plâns!”, a apucat să spună Andreea Hanca pentru GSP.RO.

„Înţeleg că soţia lui Hanca a fost agresată fizic, aşa am înţeles, am vorbit puţin cu el la telefon, era preocupat să o liniştească pe soţia lui. Aşteptăm să treacă această noapte, să ne liniştim şi vom discuta mâine. Vrem să înţelegem ce s-a întâmplat, dacă e aşa cum spune el, lucrurile sunt extrem de grave. Dacă s-a întâmplat aşa ceva, este inacceptabil, indiferent de situaţie, de oricine”, a declarat Alexandru David, preşedintele CA al FC Dinamo, la Digisport.

Conform telekomsport.ro, după unicul gol al lui Dinamo, înscris chiar de Hanca, soţia sa Andreea a intrat în conflict cu fanii dinamovişti, care ar fi agresat-o.

Hanca a anunţat că vrea să rezilieze de urgenţă contractul cu Dinamo şi a plecat de la stadion alături de soţie, separat de echipă. Fotbalistul le-a mai spus șefilor că are martori și probe și că îi va da în judecată pe fanii care i-au lovit soția.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Dinamo Bucureşti, în etapa a XXI-a a Ligii I.

(stiripesurse.ro)

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica