AdministratieEconomie

Seminar „Regimul juridic al achiziţiilor publice în instituţiile bugetare”

Pe data de 25 mai, la Ateneul Nicolae Bălănescu din Giurgiu, urmează să se desfășoare seminarul cu tema „Regimul juridic al achiziţiilor publice în instituţiile bugetare”. Seminarul este organizat de Direcţia Naţională Anticorupţie cu sprijinul Consiliului Judeţean, căruia i-a fost solicitată suma de 15.000 lei pentru organizarea acestei acţiuni. Solicitarea a fost aprobată, cu unanimitate de voturi, de consilierii judeţeni, în şedinţa de miercuri, 6 mai.

La această acțiune, potrivit adresei trimise de DGA Consiliului Judeţean, vor participa persoane cu funcţii de conducere din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor şi Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Acțiunea are la bază protocolul de colaborare încheiat în urmă cu aproximativ un an, de către Consiliul Judeţean cu Direcţia Generală Anticorupţie, protocol prin care se obliga să asigure finanţarea materialelor promoţionale folosite în campaniile anticorupţie derulate în judeţul Giurgiu.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.