Politica

Serviciul de Ambulanță Giurgiu va primi, astăzi, încă două ambulanțe tip C

Ieri, 5 iunie, a început distribuirea noilor ambulanțe de tip C, destinate serviciilor de ambulanță și SMURD, urmând ca, până sâmbăta să fie predate 122 de ambulante de urgenta tip C.

Astăzi, urmează să sosească la Giurgiu, pe lângă cele 5 ambulante aduse in Decembrie 2018 încă 2 ambulante tip C din totalul de 17 care au fost repartizate Serviciului Judetean de Ambulanta Giurgiu. Aceste ambulanțe sunt achiziționate prin Programul Operațional Regional 2014-2020 “Îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţele medicale” , program care va continua și anul viitor. Am reușit să aducem la Giurgiu inca 2 ambulanțe tip C.

Aceasta ambulanta este destinata urgentelor medicale cu prioritate maxima si transportului medical asistat al pacientului. O astfel de ambulanta este dotata cu echipamente, materiale si medicamente . Din echipajul acestui autovehicul face parte obligatoriu un medic special pregatit cu atestat in medicina de urgentă.

Programul de dotare cu ambulanțe din fonduri UE realizat prin DSU-IGSU va continua, ajungând la peste 700 de ambulanțe în cursul acestui an. În cursul lunii decembrie 2018 au mai fost livrate 420 ambulanțe de tip B.

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica