AdministratiePolitica

Trei miliarde de lei în plus pentru investiții în Teatrul „Tudor Vianu” și pentru transporturi

Ședință relativ liniștită azi, la Consiliul Județean. Toate cele 17 proiecte aflate pe ordinea de zi, dar şi trei proiecte suplimentare propuse de către preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, au fost aprobate de către consilierii reuniţi în şedinţa extraordinară de azi, 29 septembrie.

În ceea ce priveşte proiectul vizând rectificarea bugetului, aleşii au fost de acord, printre altele, cu suplimentarea fondurilor investiţiilor de la Teatrul „Tudor Vianu”. Acestei instituții i-a fost alocată suma de peste 50.000 de lei,  bani necesari în primul rând achiziţionării unui sistem de amplificare a sunetului, a unui ecran pentru proiectări şi a unui sistem audio pentru sala de conferinţe a instituţiei menţionate.

De altfel, preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, amintea, într-o conferinţă de presă desfășurată cu câteva săptămâni în urmă,  faptul că proiectul de investiţii aflat încă de la finele mandatului trecut în derulare la Teatrul „Tudor Vianu” nu prevede şi cumpărarea unor  aparate necesare desfăşurării activităţii specifice Teatrului din Giurgiu.

De asemenea, prin intermediul aceluiaşi proiect votat joi, bugetul Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu a fost modificat prin redistribuire de credite bugetare înregistrate ca economie la achiziţionarea unor echipamente, în lista de investiţii fiind adăugate noi posturi.

Tot la capitolul rectificare bugetară, a fost alocată suma de 98.000 de lei Direcţiei Judeţene de Transport pentru achiziţionarea unor echipamente necesare desfăşurării activităţii, dar a fost suplimentat în plus, în regim de urgenţă, şi capitolul „transporturi” cu 158.000 de lei.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.