Politica

”Vanghelionu” penelist, ”mai prost, mai grobian, mai ticălos”!

Fostul realizator tv și actual europarlamentar PNL, Rareș Bogdan, este un individ plasat de curând în politică, ales probabil după criterii care n-au nicio treabă cu moralitatea, bunul simț, corectitudinea și bun creștere.

Inainte de a deveni politician, acesta declara că, pentru a deveni un politician de top trebuie să fii, citez,  ”cât mai prost, mai imoral, mai ticălos, mai curvă și, obligatoriu, corupt!

Acum Rareș Bogdan este europarlamentar PNL și prim-vicepreședinte al partidului.

Probabil că dacă ar mai fi existat vechiul PNL, cel în care mai plutea, odinioară, parfumul aristocrației, al educației și al conștiinței de a purta moștenirea unor corifei ai politicii românești, individul nu era primit nici ca portar, pentru că nici acolo nesimțiții nu aveau ce căuta.

Rareș Bogdan este PDL-ist, de fapt, în vorbire și purtare, aceeași mitocănie și obrăznicie pe care o găseam la defunctul PDL de pe vremea când doamna aceea deputat spunea ”Ciocu mic, acum noi suntem la putere!”

Un exemplu de mitocănie și afirmații nesusținute de argumente sau dovezi s-a întâmplat aseară, într-o emisiune tv unde s-au întâlnit Rareș Bogdan și Ministrul Muncii, Marius Budăi.

Iată acest dialog halucinant, preluat  de pe DC News:

”Ministrul Muncii, Marius Budăi, a vorbit în direct la România TV, duminică seară, despre „Pactul Național”, dar și despre comentariile politicienilor din opoziție, care ar fi făcut diverse afirmații cu privire la actuala guvernare.

”Dacă eu am mințit, rog să fiu contrazis. Dacă eu am mințit că nu trebuie să mai dăm vouchere de vacanță, rog să fiu contrazis. Dacă eu am mințit că trebuie să desființăm PNDL-ul, rog să fiu contrazis. Dacă eu am mințit că cineva a zis că desființăm salariul minim, rog să fiu contrazis. Astea sunt declarațiile colegilor din opoziție”, a precizat Marius Budăi la România TV.

Rareș Bogdan: Eu l-am ascultat cu mare atenție pe domnul Budăi. Mie îmi pare rău că domnul Budăi se transformă într-un ipocrit și minte cu nerușinare. Niciodată, dar niciodată Partidul Național Liberal nu va tăia pensiile românilor. Să fie clar.

Marius Budăi: Pentru că m-ați jignit domnule Rareș Bogdan, îmi permit să vă opresc. Să îmi spuneți care e minciuna?!

Rareș Bogdan (n.r. pe un ton răstit): Ascultați-mă cu atenție! Acum vorbesc eu!

Marius Budăi: Eu vă ascult, dar să îmi spuneți care este minciuna, că așa să vorbiți fără formă și fără fond… Eu nu vă permit să mă faceți mincinos.

Rareș Bogdan: (…) Pentru ceea ce ați făcut dumneavoastră și pentru bătaia de joc și pentru furturile pe care le-ați făcut, veți ajunge exact acolo unde vă este locul toți.

Marius Budăi: Ce furturi am făcut eu? Văd că vorbiți aiurea total!

Rareș Bogdan: Alo? Dumneavoastră mă ascultați? (…) În direct, la televizor, vă spun că v-ați bătut joc de viitorul acestei țări.

Marius Budăi: Vă rog să spunți cu subiect și predicat.

Rareș Bogdan: Nu înțelegeți? Vă trimit la școală.

Marius Budăi: Spuneți-mi ce am furat eu?!

Rareș Bogdan: Sper să ajungeți lângă Dragnea toți!

Marius Budăi: Și ce am mințit eu? N-ați zis voi de la PNL că nu mai trebuie vouchere de vacanță? (…) Nu-mi vine să cred așa ceva! El îmi spune mie că am furat, ce dialog este acesta? Arătați-mi că am mințit și continuăm dialogul. Haideți să ducem dialogul într-o notă civilizată.

Rareș Bogdan: Ați mințit spunând că PNL vrea să taie voucherele de vacanță, să taie pensiile. Vă rog din suflet să nu generalizați la poziția oficială a PNL o declarație a unui membru.

Marius Budăi: Haideți să avem un dialog civilizat. Ați spus că sunt mincinos.

Rareș Bogdan: Ați afirmat că PNL vrea să taie salariile sau pensiile în România.

Marius Budăi: Sunt declarații ale colegilor dumneavoastră care au spus că trebuie să vedem dacă mai aplicăm legea salariilor și legea pensiilor. N-am ce să discut cu un om care m-a făcut mincinos și hoț”.

Aceeași placă stricată, aceleași sloganuri deșănțate cu ”hoții”, ”penalii”, ”furăciuni” dar care niciodată nu sunt însoțite și de dovezi! Luat la bani mărunți și pus să dovedească ceea ce spune, individul face ceea ce știe, jignește, doar!

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica