AdministratieDistractiv

1 iunie – zeci de activități și de surprize dedicate copiilor din municipiu

Primaria Giurgiu și Consiliul Local organizează si anul acesta, prin Centrul Cultural Ion Vinea și prin instituțiile subordonate, o serie de activități cultural-artistice, sportive și distractive dedicate Zilei Internaționale a Copilului.

Mai exact, centrul manifestărilor va fi pe pietonala Mircea cel Bătrân, acolo unde vor fi amenajate ateliere de pictură pe față, un parc de joacă și distracție cu tobogane gonflabile, clovni si arlechini, vor avea loc spectacole de teatru de păpuși, si de coregrafie.

Tot de 1 Iunie, în Parcul Alei va fi organizat un concurs de role, demonstrații de arte marțiale și un cros, în timp ce la sala de sport a Complexului Marin Anastasovici se vor derula concursuri de tenis de masă, mini-fotbal și mini-baschet. De Ziua Copilului va avea loc si un marș al bucuriei, ce va porni de la Primărie la ora 9.30 și se va încheia pe pietonală.

Dincolo de surprizele artistice, copiii vor fi răsplătiți cu sute de premii achiziționate cu fonduri proprii. Pentru aceasta zi a fost alocată suma de 60.000 de lei din care vor fi cumparate jucării, rechizite, căști , tricouri, pălăriuțe și oferite câștigătorilor, dar si celor 1.302 preșcolari din oraș.

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.