Politica

Acțiuni murdare de denigrare a prefectului Nina Crișu sau prostie, ”urechism” și răutate la publicația puterea.ro?

Noi giurgiuvenii ne-am obișnuit iremediabil  cu prostiile scrise in publicația on-line puterea.ro (și nu numai) într-așa fel încât față de articolele apărute acolo am trecut de la amuzament la un dispreț total și chiar repulsie, pentru că este călcată în picioare și ultima fărâmă de deontologie profesională.

Ultima inepție debitată de puterea.ro în articolul” În atenția ANI: prefecta favorită a lui Bădălău este în stare de incompatibilitate! a fost aceea că, actualul prefect de Giurgiu, Nina Carmen Crisu, care a fost numită în funcție la data de 29 martie 2019, este în situație de incompatibilitate deoarece mai este încă membru in consiliile de administrație la ROMARM SA, IPROCHIM SA și IOR SA.

Și de aici puterea.ro cere, susținut, demisia prefectului și, probabil, și-ar dori si ….o execuție în Piața Centrala.

Pentru a ne convinge ca are cultura legislativă, semnatarul inserează în articol și câteva fraze din normele legale.

Ceea ce nu a făcut însă semnatarul, fiind o obligație deontologica, legală și de bun simt este de a cere puncte de vedere de la  actualul prefect și de la cele trei societăți comerciale. Cu alte cuvinte să facă o înformare corectă, autorizată de cei în măsură să spună cum stau lucrurile.

Cu aceata ocazie ar fi aflat că încă de la data numirii în funcția de prefect, aceasta și-a dat demisia din cele trei consilii de administrație (vezi cererile anexate!).

Deci, în traducere liberă,  dacă ar fi făcut acest lucru firesc, scopul articolului s-ar fi “dezmembrat”. Și nu asta era interesul.

Scopul articolului, de fapt al celor care stau în spatele lui, a fost acela de a jigni, de a ponegri și de a ataca, cu orice preț, pentru ca prefectul nu le accepta combinațiile lor.

În cazul asta prețul a fost o demonstrație de prostie, urechism cras și răutate.

Despre cei care stau în spatele acestor atacuri din presă nu vrem sa spunem prea multe, pentru că se știe cine sunt. Oameni de nimic cărora le-a fost oferită din senin o demnitate publica de care și-au batut joc, pe bani mulți de la buget și care credeau, probabil că va fi și un mijloc de a învârti anumite interese spre propriul avantaj.

 

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica