Politica

Acuzații grave! Prefecta Aneta Matei, zisă și ”Biciul lui Toma Petcu”, execută primarii PSD care nu vor să trădeze partidul

Președintele Consiliului Județean, Marian Mina, cere demiterea prefectei Aneta Matei, pentru abuz în funcție, prefect care a ajuns să semneze personal somațiile de plată adresate primarilor PSD!

Revoltător până unde a ajuns ticăloșia celor ajunși vremelnic la guvernare și asta nu prin voința electoratului ci prin ridicarea trădării la nivelul de principiu.

Despre metodele prin care PNL, cu ajutorul Prefecturii  Giurgiu, terorizează primarii PSD din județ am mai spus și noi dar a venit să confirme și președintele executiv al organizației Giurgiu, Marian Mina, chiar la România TV:

”Primarii au fost chemați la Guvern ca să fie racolați și au fost amenințați.

Toți care nu cedează sunt amenințați cu controale de la instituțiile subordonate Prefecturii care au devenit simple unelte în mâna prefectei, manevrată la rândul ei de Toma Petcu.

Unul a fost amenințat că va fi amendat de Garda de Mediu, altul că i se închide un salon de evenimente. Sunt amenințați cu multe, sunt multe abuzuri care se fac în această perioadă”, a spus Marian Mina cu o seaă în urmă la România TV.

Astăzi, pe pagina sa de socializare acesta a revenit cu un mesaj la fel de alarmant:

”Primarii din Giurgiu luați cu arcanul, duși la Palatul Victoria și somați să intre în PNL plătesc pentru refuzul de a trăda PSD.

Instituțiile de control sunt trimise în desant peste ei și le taie amenzi cu duiumul.

Într-o acțiune elocventă de poliție politică, prefecta se comportă ca un agent încasator și semnează cu mâna ei somațiile de plată.

Cer public încă o dată demiterea Anetei Matei din importanta demnitate publică la nivelul căreia nu reușește să se ridice. Astea sunt metodele liberalilor de a face politică în secolul XXI în județul Giurgiu”, a scris Marian Mina.

Ca exemplu, sunt postate procesele verbale semnate de prefecta Aneta Matei, zisă și ”biciul lui Toma Petcu”și care în loc să se ocupe admistrarea județului în sensul prevenirii extinderii epidemiei de covid, face pe încasatoarea de la Fisc, trimițând primarilor PSD somații de plată.

Iată somațiile și dispozițiile de plată cu care primarul de la Adunații Copăceni este amenințat ca să treacă la PNL

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica