Politica

Adrian Anghelescu, mandat de consilier local executat la… fără frecvență

După un mandat de consilier local făcut la fără frecvență, Adrian Anghelescu vrea să fie primar!

Cei care susțin că Adrian Anghelescu este un fel de mesia, venit să scoată orașul din marasm, omul providențial, corect și dezinteresat, capabil de fapte mărețe și salvator din situații critice, uită de fapt că acesta nu candidează pentru vreun grad profesional, ci pentru funcția de primar. Și mai uită aceștia, că domnul Anghelescu a fost, timp de patru ani, consilier local, funcție dată pe încredere de locuitorii orașului și de care domnul actual candidat la Primărie nu prea s-a sinchisit, fiindcă a lipsit de la aproape jumătate din ședințele de Consiliu Local.

Pentru oricine dă o căutare pe site-ul Primăriei Giurgiu este simplu să găsească procesele verbale ale ședințelor de Consiliu Local iar acolo să aibă surpriza să constate că din cele aproximativ 84 de ședințe de consiliu, domnul candidat PNL a onorat cu prezența doar la 44.

Pentru o bună informare, iată situația:

2016 – 13 ședințe / 6 absențe

2017 – 31 ședințe / 12 absențe

2018 – 24 ședințe / 12 absențe

2019 – 16 ședințe / 10 absențe (pentru 2019, de pe site-ul primăriei lipsesc procesele verbale începând cu luna septembrie și până la sfârșitul anului)

2020 – ședințele s-au desfășurat online

Se poate remarca faptul că cele mai multe absențe le înregistrează la ședințele extraordinare acolo unde, de regulă, sunt mai puține subiecte pe ordinea de zi, dar de multe ori pot fi mai importante decât cele din ședințele ordinare. Indiferent însă de cum sunt ele, datoria unui consilier este să fie prezent și să-și exprime votul. Asta dacă are respect pentru oamenii care l-au creditat cu încrederea lor că le va reprezenta interesele în CL.

Acum, Anghelescu candidează din partea PNL la funcția de primar care, din păcate pentru domnia sa, este un job full time!

 

 

 

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
2
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica