Politica

Peneliștii, mai ”uniți” ca niciodată: Florian Velicu – ”Marin Anton este istorie”! Marin Anton: ”Velicu este un mare bou!”

La ultima conferință de presă care, între noi fie vorba a fost un chin pentru cei trei liberali care au participat (Florian Velicu, Dumitru Beianu și Adrian Anghelescu), din cauza tirului de ironii al ziariștilor prezenți, una din întrebările adresate de ziariști s-a referit la rolul pe care, Marin Anton, fostul președinte al filialei județene Giurgiu a PNL îl mai are acum, după ce a fost mazilit de cei pe care nu i-a lăsat să ”moară”, inclusiv de foame.

Răspunsul a venit de la Florian Velicu, proaspăt numit secretar general al PNL Giurgiu:

”Din câte știți, sau dacă nu știți vă spun eu acum, domnul Marin Anton nici măcar nu este membru al Biroului Județean al PNL. Singura prezență a dânsului este în comisia care a fost desemnată de organizația județeană să evalueze acele organizații care au avut scoruri sub limita de 16% .

(…) Deci, în momentul de față, domnul Marin Anton face parte din istoria recentă a PNL”, A declarat acesta.

Replica lui Anton a venit instantaneu, chiar pe pagina de facebook a colegului nostru, Mihai Grigore,  cel care transmitea, în direct, conferința de presă a liberalilor:

”Velicu Florian a fost,este și va muri un mare bou. Un mare bou și prost”

bou

Wow, ce am mai avea noi de spus când  liberalii se gratulează între ei cu astfel de caracterizări? Cine suntem noi să-i contrazicem? Ar putea, evident să fie un cont fals, care se dă drept Marin Anton. Doar că, până acum, Marin Anton n-a apărut cu nicio declarație în care să spună că nu este el și că afirmațiile nu-i aparțin. De unde deducem că, Marin Anton este foarte supărat pe fostul său coleg din perioada PDL-istă a carierei celor doi traseiști și, mai mult decât atât, îl cunoaște foarte bine! Frumos, domnilor, bravos membri, halal partid!😂

M.B

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica