Politica

Ca să nu mai rămână ”repetent” și alegerile astea, Marian Mina execută ”In genunchi mă-ntorc la tine”!!

 

Dacă ați crezut că doar căile Domnului sunt încurcate, înseamnă că nu v-ați uitat la cele din politică, și mai ales cea locală.

Cică, văzându-se părăsit de primari, înjunghiat pe la spate de Cazanciuc și Elena Dinu, Marian Mina i-ar fi trimis nașului Bădălău un buchet de flori și un bilețel pe care scria ”Iartă-mă! În nemernicia mea, ca un caine turbat, am muscat mana care m-a crescut si care m-a hranit”.

Cum s-a ajuns aici? Iată faptele!

Dată mai mult ca sigură, candidatura a lui Toma Petcu la Consiliul Județean îi încurcă rău viața lui Marian Mina care se și vedea câștigător avându-l ca și contracandidat pe Dumitru Beianu.

Trecutul tulbure încă al lui Beianu, urmărit de niște acuzații extrem de grave privind anumite relații cu o minoră instituționalizată, acuzații din cauza cărora Beianu n-a fost găsit vinovat de o instanță dar nici declarat nevinovat, i-ar fi creat lui Mina premisele unei campanii electorale prin care ar fi trecut fluierând, câștigând lejer alegerile.

La asta s-ar fi adăugat și susținerea mai multor primari PNL care sunt nemulțumiți de prestația lui Beianu în raport cu nevoile localităților păstorite de ei.

Doar că PNL a luat în calcul toate variantele și a ales-o pe cea care îi asigura șansele de câștig: Toma Petcu.

Pe lângă o mai mare credibilitate, cea mai mare problemă pe care Petcu i-o poate crea lui Mina este, în primul rând, atragerea primarilor, inclusiv dintre cei ai PSD.

Iar asta s-a și întâmplat. Dezamăgiți de lipsa de strategie și incapacitatea lui Mina de a se prezenta ca lider politic, mulți primari PSD i-au intors spatele și au plecat acolo unde au găsit un sprijin și nu doar promisiuni: la PNL!

Iar Mina fără primari e…nimic! Acum, nu că ar fi contat prea mult nici când a fost președinte de Consiliul Județean fiindcă primarii știu cine a condus, de fapt, cu cine discutau în timpul cât el era președinte: Niculae Bădălău, cel fără de care Mina nu lua nicio hotărâre.

De aici și neîncrederea primarilor că Mina ar putea face față singur unei asemenea funcții ca cea de președinte de CJ și plecarea lor spre Toma Petcu.

Insă, dacă credeați că le-ați auzit pe toate, acum vine Bomba!

Disperat și singur, în fața cui credeți s-a umilit Marian Mina cerându-i să-i întoarcă din drum pe primarii plecați ?

La NAȘUL Bădălău!!!!!!!!

Bă, ești nebun?

După ce s-a lepădat de el acuzându-l de toate relele și punându-i în cârcă eșecul lui, acum, în disperare că pierde tot, Mina a lins acolo unde a scuipat cu ură cu patru ani în urmă după ce a pierdut alegerile pentru Consiliul Județean.

E drept, că i-a fost târșă să se ducă singur și a apelat la păpușarul care trage sforile pentru Giurgiu, acela care ne-a pricopsit cu Nicolae Barbu candidat: Mihai Tudose.

Ce mai poate face Bădălău, ce putere politică  sau credibilitate mai are Bădălău în fața primarilor este o altă poveste.

Realitatea este că, acest gest făcut de Mina din disperare arată de fapt că este conștient că fără ”nașu” valoarea lui e minimală.

Alegerile din 9 iunie a.c. sunt primele pe care Mina le gestionează singur și e greu din postura de executant să treci la cea de organizator când nu ai anvegura politică necesară.

De asta ar face orice pentru a rămâne în cărți.

Iar când ești dispus să te târăști, nu contează cât te umilești: se pare că, după ce s-a văzut fără șanse de a câștiga CJ-ul, s-a arătat dispus să-l dea pe Barbu la o parte pentru a candida el însuși la Primărie, ca și candidat al alianței. Doar că PNL-ul a spus pas, e ocupat!

Așa-i că e interesantă politichia noastră locală?

Revenim!

M.B

What's your reaction?

Excited
3
Happy
0
In Love
1
Not Sure
3
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica