Politica

Campanie murdară începută de candidatul PNL la Florești Stoenești, Costel Dumitru

Peneliștii și-au început campania în județ așa cum știu ei cel mai bine, cu minciuni!

Probabil că peneliștii știu foarte bine că e greu să convingă oamenii să-i voteze   iar pentru asta, singura lor șansă este votul negtiv, adică să nu-i voteze lumea pe ceilalți pentru că sunt răi.

La Florești Stoenești, Costel Dumitru și-a început campania cu minciuni, încercând să profite de buna credință a oamenilor pentru a-l discredita pe actualul primar.

Cine este Costel Dumitru? Nu vă necăjiți că nu știți, fiindcă n-ați pierdut nimic, articolul de față fiind mai puțin despre el și mai mult despre fățărnicie și grobianism. Ce pot să vă mai spun acum este faptul că, personajul în cauză, candidează la primăria comunei Florești Stoenești.

Așadar, Costel pune, ieri, pe pagina sa de facebook o postare menită să provoace revolta locuitorilor comunei Florești Stoenești împotriva actualului primar: cică primăria intenționa să amenejeze, pe izlazul comunal, o groapă pentru porcii morți în tot județul din cauza pestei porcine.

pesta

Mesajul este însoțit de o fotografie sugestivă, menită să amplifice panica locuitorilor acestei comune.

După cum vedeți și limbajul este foarte sugestiv, creator de revoltă și ură împotriva ”făptuitorilor”, adică a pesediștilor care urăsc comuna și se răzbună pe locuitori aducându-le porcii morți în ogradă!

Probabil că a și reușit să creeze panică, deoarece, la scurt timp, Primăria comunei Florești Stoenești, vine cu un comunicat, pe pagina sa de facebook unde dezminte aceste acuzații:

floresti

Contactat telefonic, primarul comunei Florești-Stoenești, Marius Nițescu, a dezmințit categoric orice intenție a primăriei de a permite să fie îngropate animale moarte pe raza comunei și și-a exprimat regretul că liberalii recurg la astfel de minciuni șu dezinformări, stârnind panică în rândul locuitorilor.

Și atunci? Cum să vrei să obții votul oamenilor mințindu-i cu nerușinare, inventând lucruri urâte despre alții, împrăștiind panică? Atât de mult urăște PNL comuna Florești Stoenești încât își bate joc de locuitorii ei?…ca să-l parafrazez pe penalul candidat la primărie, Costel Dumitru. Da, iar o postare anterioară din ”laboratorul” unde probabil se clocesc astfel de minciuni, vine să confirme lucrul acesta:

 

costel campanie

Poate, dar e urât și degradant pentru cel ce o face!

 

M.B

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Politica