Administratie

Ce taxe se modifică și care rămân neschimbate la Consiliul Județean

Reuniți în ședință ordinară, consilierii județeni au stabilit, pentru anul viitor, taxele ce vor fi percepute atât de Consiliul Județean Giurgiu, cât și de unitățile subordonate acestuia.

Astfel, din 2017, majoritatea acestor taxe au fost majorate cu circa 20 de procente, însă sunt și o serie de taxe care nu au suferit nicio modificare. Printre acestea din urmă, se numără taxele speciale pentru prestări servici copii xerox alb-negru, formatele A3 și A5, tarifele minime lunare/mp pentru spațiile închiriate proprietate a județului Giurgiu, dar și taxele pentru prestații speciale ale Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic, precum și cele ale Camerei Agricole Giurgiu.

Neschimbate au rămas și taxele pentru prestări servicii efectuate de Muzeul Județean „Teohari Antonescu”, de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Giurgiu, dar și prețul biletelor de acces la Teatrul „Tudor Vianu” (7,5 lei biletul pentru copii, și 15 lei biletul pentru adulți, la Sala Mare/Studio).

Mai multe detalii legate de taxele percepute de Consiliul Județean Giurgiu și de unitățile subordonate acestuia găsiți aici.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.