Social

CNADNR – pregătiri de ultim moment pentru iarnă

Miercuri seara, la sediul CNADNR SA, a avut loc o videoconferință cu tema pregătirii activității pe timp de iarnă a tuturor celor șapte direcții regionale ale companiei.

La videoconferință, pe lângă membrii comandamentului central de iarnă al CNADNR SA, a participat secretarul de stat al Ministerului Transporturilor, Răzvan Cuc.

Principala solicitare, conform unui comunicat remis de către conducerea CNADNR SA, a membrilor comandamentului de iarnă, a fost finalizarea tuturor procedurilor și respectarea acestora pentru asigurarea desfășurării traficului în condiții de siguranță pe perioada iernii în condiții meteorologice deosebite.

„În conformitate cu solicitările ministrului transporturilor, conducerea CNADNR a dispus redistribuirea unor utilaje proprii în zonele unde se impune. Secretarul de Stat Răzvan Cuc a subliniat necesitatea respectării procedurilor și desfășurarea activităților de iarnă conform programelor aprobate, astfel încât rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale să fie funcțională pe perioada întregului sezon de iarnă”, se mai precizează în comunicatul de presă.

O.C.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Social